VALIKKO
17.9.2016 11:07

BLOGIKIRPPIS 1.10.!

blogikirppis1

Noniin elikkäs nyt kaikki kirppis ja muutkin tyypit kuulolle, koska Harjun oppilaitoskiinteistöllä (Sepänkatu 3) järjestetään blogikirppis lauantaina 1.10. klo 12-15! Mua pyydettiin mukaan myyjäksi ja siellä siis toivottavasti nähdään! Panikoin aluks että onkohan mulla edes mitään myytävää tonne mutta kun kävin vaatekaapin läpi niin irtoshan sieltä taas kaks isoo Ikea-säkillistä tavaraa, apua. Mulla on myynnissä paljon vaatteita (XS-M), kenkiä (39-40) ja ehkä pari sisustusjuttuakin, että tulkaahaan ajoissa noukkiin parhaat päältä! Otin tiukan linjan ja karsin aika hyvääkin tavaraa mukaan jota ei oo vaan tullut syystä tai toisesta käytettyä, osassa vielä hintalappukin kiinni. 😀 Käteistä kannattaa varata mukaan koska ihan lähellä ei taida olla automaattia. Paikalla on myös kahvio jos pikku nälkä yllättelee. See you there!

Kirppis järjestetään tänä vuonna yhteistyössä Jyväskylän aikuislukion kanssa ja tapahtuman löytää myös Facebookista täältä. Käykäähän osallistumassa! 🙂 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.