VALIKKO

#vainanettejutut

28.8.2016 21:48

END OF AN ERA

Kesä alkaa oleen mun kohalta nyt taputeltu. Huomenna laitan osotteeks Jamkin ja alotan viimein opiskelijaelämän, woohoo! Niin outoo etten tiiä miten päin olis. 😀 Tehtiin tossa Visan kanssa vielä viime hetken Tallinnan reissu (tunnin yöunilla) ja pikkusisko tuli Jyväskylään viikonlopuks. Meiän on pitäny kaks vuotta mennä Laajiksen Seikkailupuistoon ja nyt saatiin vihdoin aikaseks, oli ihan hupsuu. Värjäsin hiuksetki takas ruskeiks ja siis on kyllä miljoona kertaa kotosampi olo näissä kun niissä edellisissä hirvityksissä. Feeling like my old self again! Vastapainoks kaadoin pakurikääpäteet pöytäliinalle ja mun uudelle valkoselle paidalle. %?!#!!!!

marsu1

Nyt lähen tästä suihkuun ja friikkaileen mitä puen huomenna päälle ja sit kolmannekseen katteleen vähän lisää salaliittoteorioita Youtubesta. 😀 En tiiä miten jonkun mielestä ne ei oo mielenkiintosia tai vaihtoehtosesti pelkkää roskaa. Laittaisin tähän perään äksdee hymiön mut tän tekstin visuaalinen ilme menis pilalle niin jätän sen tekemättä. Mut siis oikeesti, miten kukaan voi olla niin varma mistään ja vaan päättää et tää on ainoo oikee totuus ja elää siinä.. Niinku, miten voit olla varma. Et voi. Impossible. Ei käy. Ja ei, en todellakaan uskonnonomasesti usko kaikkeen ja monelle jutulle tullu tänkin illan aikana naureskeltua mut sanotaanko että en sulje ikinä mitään täysin pois. You never know. Ylipäätään filosofia (hieman tähän liittyen) on aina ollu musta sairaan mielenkiintosta. Okei, ei se lukion filosofia missä piti opetella ulkoo lista eri filosofeja mut nää onko tämä omena olemassa olenko minä olemassa -setit. Niistä mää tykkäsin ja tykkään edelleen. 😀

Mutta siihen alkuperäiseen pointtiin, onks siellä joku joka opiskelee Jamkissa tai kenties alottaa ekan vuoden? Törmäillään! 

Kommentit

  • Liisa

    Tervetuloa Jamkiin! Minä alottelen kolmatta ja todennäköisesti viimeistä vuottani liiketalouden parissa. 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.