VALIKKO
7.10.2016 15:00

HEAVEN ON EARTH: FAFA’S

fafas2

Raahattiin Veken kanssa miljoonaa painavaa nyssykkää ympäri Helsinkiä ettien jotain kivaa raflaa missä lounastaa. Tyrmättiin varmaan kakskytä eri paikkaa kunnes päädyttiin lopulta Fafasiin. Onneks eksyttiin tonne koska NAM. Siis oikeesti, mulla ei ollu odotukset kovin korkeella mutta oli ihan törkeen hyvää! Jos ootte tehny syntiä niin menkää Fafasiin koska ootte käytännössä päätyny taivaaseen. Noi falafelit oli ihanan rapeita, annos oli iso ja toi ruoka oli niin hyvin maustettua että ai saakeli. Miksei Jyväskylässä oo Fafasia???? Tääl ois niin sen mentävä aukko. Voisitteko alkaa laajentaa tänne ja vähän äkkiä kiitos? Ois meinaa yks kanta-asiakaski jo tarjolla. Onks joku teistä päässy kans testaan ton paikan ja mitä tykkäsitte? 

Ainoon miinuksen voisin kyllä antaa siitä ettei kassatyyppi puhunu suomee kunnolla, eikä oikein tienny ite mitä kieltä pitäis käyttää. Jos puhuin suomee niin tää äijä oli välillä hiljaa eikä kysyny että englantia pliis. Outo tilanne, kun osan se kuitenki vissiin ymmärsi. 😀 Mentiin kans terassille syömään ja tarjoilija/kokki/mikälie tuli siihen terassille huikkaan et teiän ruuat on valmiina mut ei voinu sit samalla tuoda niitä sinne? Ei nyt ihan menny kaaliin mutta mitäpä pienistä, ruoka oli ainaki täys kymppi! Lounaslistaa ei myöskään löytyny mutta eipä noi annokset mitään törkyhintasia ollukaan, about kymppiä suurin osa.

Pikkupräntti: Ite tilasin Kana Meze -salaatin et jos otatte jotain muuta ja se onki ihan hirveetä niin vapautan itseni kaikesta vastuusta hypetyksestä huolimatta. Ei mut seriously, käykää kokeileen jos tulee Helsingin, Lahen tai Tampereen suunnilla pyörittyä.

Sulku iso äl sulku eli siis sydän mese-kielellä,

Anette

PS. Niin paljon kun teini-finglishiä vihaanki nii näköjään käytän sitä itekin koko ajan.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.