VALIKKO
4.2.2017 15:57

HIGHLAIFFII MONACOSSA

Koska kerta Nizzaan lähettiin niin eihän siinä voinu olla pyörähtämättä samalla Monacossa. Vaikkei kyseinen valtio päässy säväyttään oikein ketään meistä, oli se ton kerran näkemisen arvonen. Vajaa kaheksan euroo oli junaliput eestaas yheltä ja bussilla olis päässy varmaan vielä halvemmalla. Hensku ja Eetu löysi junasta vielä ranskankielisen historiikin jonka lahjotti mulle.. Sanaakaan en tajunnu.. No ehkä muutaman.. Jos joskus lisää oppis..

Oon ehkä toisinaan kuvitellu että sellanen luksus Instagram-elämä vois olla siistiä mutta lähinnä alko vaan ahdistaan ne turkis-aurinkolasi-muijat merkkilaukkuineen. Ei ihminen vaan oikeesti tarvii sadan metrin jahteja ja kolmensadan euron ravintola-annosta niinku jossain menussa vilahti kun etittiin sopivaa ruokapaikkaa. Ois se varmaan sen muutaman päivän hauskaa mut.. Eih, ei vaan tarvi. Paikallisessa Zarassa asioidessa myös huomas että meininki oli asteen ylimielisempää kun NIzzassa kun katteli sitä etuilua kassajonossa. Lienikö sit yksittäistapauksia vai tavallista käytöstä paikalliselta, en tiedä. 😀

Mut niistä ruokailuista – perus tallaaja kyllä selviää yhestä perus pizzeriasta kahellakympillä jos vähän pihistelee. Vesi oli tosin jälleen sen about vitosen puoli litraa. Ärsyynnyttiin siitä niin paljon et jaettiin toi pieni vesipullo neljän ihmisen kesken. Ei vaan pystyny.. Ihan periaatteesta. 😀 Toi kakskymppiä riitti meiän porukassa siis keskinkertaseen pizzaan ja siihen miniannokseen vettä tai vaihtoehtosesti kokikseen ja palaneeseen paniiniin jonka lisänä oli pari säälittävää salaatinlehtee. Mutta hei, silti halvempaa verrattuna siihen mielikuvaan mikä oli etukäteen!

Vierailtiin kans Monacon hulppeella kasinolla. Harmi vaan ettei siellä saanu kuvata. Oli vaikee olla tuntematta itteensä kuninkaalliseks niiden kultakattojen alla.. Hävisin kyllä kakskymppiä sukkana Oompa Loompa -peliin.. Saakeli.. Koko päivän tuuli kans sen verran että päätettiin puolen päivän visiitin jälkeen lähtee suosiolla takas paremmille huudeille Nizzaan. Pettymys siis kaikenkaikkiaan mutta kyl se sen kerran ees kantsii käydä kattoon! 😀 Mut älkää pelakko Umppa Lumppaa. Nää reissukuvat ei oo muuten ihan niitä valokuvauksellisimpia taidonnäytteitä. Porukassa kun kulkee ja päätät matkan varrella jäädä räpsiin kuvia niin ei siinä hidas amatööri asetuksia ihan hirveesti kerkee sääteleen. Älkää siis katelko liian kriittisellä silmällä. 😀

Muita Monacossa vierailleita? Arvosana?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.