VALIKKO
17.3.2017 19:10

HUIKEE HARKKAPAIKKA [X]

Mulla ei todellakaan ollu alkuperäsenä suunnitelmana hommata harjottelupaikkaa vielä ekana vuonna. Ehkä tokana, mieluiten vikana. Suunnitelmat näköjään muuttuu ja tässä sitä nyt taas ollaan. 😀 Mulle on tosi tärkeenä prioriteettina tehä sellasta työtä mikä mua oikeesti kiinnostaa. Nyt kun siihen tarjoutu loistava mahollisuus niin laitoin hakemusta meneen ja sain paikan! Plussana tässä on myös se että tää harjottelu kestää vaan 2,5kk. Mulla on siis vielä toinen harjottelun puolikas takataskussa minkä voin polttaa sitten vikana vuonna jatkopaikka mielessä! Win-win.

Suoritan harjottelun siis jyväskyläläisellä vaatemerkillä RIVA Clothingilla, jossa pääsen tekeen aika monipuolisesti eri juttuja. Parhaimpana ehdottomasti Seppo-corgin rapsuttelu! Kaipaan niin paljon mun lemmikeitä Lempäälästä että Seppo ois ollu varmaan jo yksistään syy hakee RIVAlle. 😀 Ei mut oikeesti, saan tilaisuuden tehdä ja nähdä just sellasia juttuja mitä haluisin tulevaisuuden työhönkin ees osittain sisällyttää. Pääsen tekemisiin esimerkiks brändi-identiteetin, tuotteiden suunnittelun, sisällöntuotannon ja verkkokaupan kanssa. Puhumattakaan siitä että näkee kunnon läpileikkauksen siitä, mitä pienen yrityksen sisällä oikeesti käytännössä tapahtuu. Siistiä! Oon vähän keskittymiskyvytön ihminen mut kun innostun jostain, niin keskityn sit ihan täysillä. Saa siis nähä mitä kaikkee saan siellä aikaseks vai saanko mitään!

Yritin valikoida mahollisimman aikuismaisen kuvan. Olenhan vastuullinen aikuinen työelämässä.

Ens viikko tulee oleen ihan sairaaaan kiireinen koska laitan heti maanantaina hihat heiluun. Mulla on harjottelun lisäks koulun puolesta pari koetta ja esitelmää. Sen jälkeen mun eka vuosi Jamkissa on muutamaa muuta koetta vaille taputeltu ja voin alkaa keskittyyn harjotteluun. Siis melkein 1/3 koulusta käyty, mihin tää aika taas katoo oikeesti?? Just olin pikku tursas ihan pihalla kaikesta. Kohta oon enää vaan pihalla. Ajasta puhuttaessa ollaan oltu myös Visan kanssa kuus vuotta yhessä ens maanantaina. Hullua! Jospa sitäkin ehtis juhliin vähän jossain pienessä raossa? 😀 Tuntuu että musta on tulossa kunnon vanhus kun tekis mieli vaan päivitellä ”miten ne vuodet vaan vierii huomaamatta”. Niin ne kyllä tekee.

PS. Päivittelen tän päivän ajan Stoorin My Storya (@stoorifi) Instagramissa, joten käykääs seurailemassa jos kiinnostaa mun lörpöttelyt! 

TERVEISIN,

TYÄ UKKO

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.