VALIKKO
15.4.2018 14:26

INSPIRATION BLOG AWARDS 2018

No olipahan pirskeet. Melkeen vois harmittaa miten vähän tuli räpsittyä kuvia, mutta ei mua kuitenkaan harmita. Joskus on ihan jees keskittyä vaan asiaan sen sijaan, että saa tallennettua materiaalia, jolla todistelisin olevani merkittävä ihminen. Muiden jatkaessa iltaa Kattilahallilta Skohaniin jatkoille, mä lähdin kiltisti yöbussilla Jyväskylään kädet goodiebageja tursuten. Tätäkö se high life nyt sitten on? Toi sivellinsetti tuli kyllä ihan hyvään saumaan kun niiden ostaminen on ollu yks vuosien ikuisuusprojekti. 😀 Montakohan kertaa oon ollu Sokoksella joku sivellinkotelo kädessä kuitenkin lopulta jättäen sen hyllyyn todeten, että katellaan sitte joskus syssymmällä.

Mutta hei. Olisiko sinulla hetki aikaa keskustella noista ruoista? Noi pikku kanaruoka-annokset oli niiin hyviä! Novellen promopiste sai myös treidattua niiden mangomocktailit mun sieluun. Ah. Helppo uhri. Mut se siitä high lifesta kun tää päivä menee kouluhommia vääntäessä yöhön asti. Jätti-iso BUU. Kouluhommat alkaa kiristyyn, mitä pidemmälle kevät etenee. Vähän puristelee pantaa mutta eiköhän tästäkin taas selvitä ihan hyvällä menestyksellä. Jännää että mulla on muutama viikko ja ens kerran oon Jamkilla joskus ens vuoden puolella koska vaihto ja apua ja iik. Tai no jos pääsen koskaan lähteen kun mun hakemusta ei vaihtokoulun puolella voida hyväksyä ennen kun saan uuden passin edellisen vanhennuttua. On tää yks työmaa! Motivaatio kuoli ja kuopattiin jo hetken aikaa sitten. 😀 Rip ja silleen. Noh, ehkä se nousee vielä kuolleista niin kun Salkkareiden Salla konsanaan. Luotan siihen, koska mun elämä on noin niinku muutenkin melko suoraan Salkkareista.

<3 ANSBA

Kommentit

 • Jasu

  Oli kiva nähdä <3 Kehitellään jotain siellä Jykylänkin suunnalla 🙂

   1
 • Reetta

  Oijoi, näyttää ja kuulostaa siltä, että teillä oli kivaa! Toivottavasti itse pääsen sit ens vuonna mukaan 😀

   1
 • Anette

  Oli kyllä 😀 Pidetään peukkuja että pääset!

   0
  • Anette

   Yritän! XD Sain sen kämpän tänään varattua, seuraava steppi oiskin koota se tonni vuorokaudessa. Nytkö on ne kuuluisat hetket tehdä epätoivoisia tekoja rahan eteen?

    0
 • Elli Leppiniemi

  Toi oli kyllä tosi kiva tapahtuma 🙂 Vitsit olis ollut kiva törmätä, koska haluaisin ehdottomasti tutustua paremmin muihin stoorilaisiin! Ja hei mihin oot menossa vaihtoon? Muistan kuinka tuo aika just ennen lähtöä oli melkoista sekamelskaa hahah 😀 Jos haluut jutella vaihtaroinnista niin ota ihmeessä yhteyttä ja mun blogista löytyy myös paljon vaihtojuttuja syksyltä jos kiinnostaa 🙂

  http://www.ellileppiniemi.fi

   1
 • Anette

  Ai säkin olit siellä! Kyllä varmasti jossain kissanristiäisissä tulee vielä törmäiltyä 🙂

  Oon menossa Utrechtiin Hollantiin! Sekamelska tunnistettu ja kiitos, pidän ehdottomasti tarjouksen mielessä 🙂

   0
 • Inka Monola

  Ois kyllä ollu huippua pitää joku Stoori miittinki tuolla <3

   1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.