VALIKKO
7.9.2017 11:12

INSTAGRAM-KLISEET

Oon trenssitakki päällä, monokkeli päässä ja suurennuslasi kädessä selannu Instaa tätä postausta varten viikkotolkulla. Niinku en muutenki selais köh köh.. No kuiteski ja joka tapauksessa olkaa hyvä!

FRIYAY 

Tää on ilmeisesti niin nerokas sana että sitä on hyödynnetty jokasen ”perfect feedin” jossakin kuvatekstissä. Kyllä se melkein maailman kahdeksannen ihmeen arvosesti onkin keksitty. Ei friday vaan FRIYAY! Heti tuli parempi mieli kun vaihto sen kirjaimen. Hauska päivä tuo perjantai.. Melkein tekisi mieli jee huutaa..

”Ikävä kesää ja tota rusketusta” ”Ikävä tota tukkaa”

Naisilla tuntuu tulevan kovin herkästi ikävä kaikenlaista.. Etenkin niitä elämän peruspilareita kesää ja rusketusta.

Queen B

Kuningatar B:n hypnoosin puolelle kallistuva palvominen. No parempi se kun vanha tuttumme Kim?

Hiusten heilautus hidastettulla videolla kampaajan jälkeen 

Hieno tukka on joo! Mulla on vaan sellanen tosi hämärä mielikuva että oon nähny identtisen videon kaks minuuttia sitten jonkun toisen feedissä.. Mulla on kyllä tosi huono muisti nii ehkä kuvittelen vaan..

Short hair don’t care. Long hair don’t care. Blonde hair don’t care. 

Okei, okei.. Ahaa.. Mhmm.. Ymmärrän yskän..

[Insert any word] mood, MOOD tai ihan vaan m o o d

Kyseisen tekstin yhteydessä yleensä poseerauskuva. Niin siis mikä se sun moodi oli? Tekee mieli poseerata? Kjeh kjeh.

Resting bitch face patent pending

Haet patenttia sun lepäävälle narttunaamalle? Okei, no.. Onnea kai! Kohta nähdään kenen patentti ehtii ekana läpi, kilpailua tuntuis ainaki olevan..

Linkkimuistutukset

MORE ON LE BLOG!!! (huom! muotia laittaa le, ei the.. english is so last season..) LINK IN BIO!!!!!” Oon miettiny että onko kyse lukijoiden aliarvioimisesta vai onko lukijat tosiaan niin kiireisiä ja unohtelevan uusavuttomia kultakaloja ettei muista mistä se linkki löytyy. Lisää kuvia blogissa, linkki biossa!

Huh, siis onneks muistutit. En jotenkin ollenkaan tajunnu mistä sen linkin vois löytää.. Unohdin sen hakukoneenkin nimen jo.. Mikä se oli, joku G:llä alkava? Goggle?

Trendikästä näyttäis olevan myös istua Helsingissä valkosella valoisalla ikkunalaudalla (huom korkea ikkuna!!), Boomerang-videot shampanjalasista (poreet menee nyt myös alaspäin!), nukkumaan meneminen täysissä meikeissä (#goodnight ja mielellään myös pusuhuuli-emoji), kuvat kännykkä naaman edessä ja mallikuvat Calvin Klein -stringeissä valkosissa hotellilakanoissa (hiipuva trendi). Äkkiä nyt Calvin uus mallisto että Instan feedit saa jatketta.

<3 ANSBA 

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.