VALIKKO
19.5.2016 14:00

FUJIFILM INSTAX MINI 8

instax1 instax

Mun ensimmäinen polaroid-kamera, Fujifilm Instax Mini 8. Niin söpö ettei vaan voinu jättää tilaamatta! Tulevia festareita, juhlia, keikkoja ja erinäisiä reissuja silmällä pitäen tää on aivan ihana. En malta yhtään ottaa että pääsen testaileen ja räpsiin kuvia, onhan tässä nyt ihan eri fiilis kun järkkärillä kuvaillessa. Pieni miinus tulee tosin filmirullan hinnasta, Suomesta ostettuna hintaa jää meinaan n. euron per kuva. Jos Ebaysta jaksaa tilata, niin hinta on about 30-50% halvempi, eli ei enää kovin paha. Ja muutenkin, eipä tolla oo tarkotuskaan ottaa sarjatykityksellä mitään urheilukuvia. Sattuuko jollain muulla oleen tää sama malli ja mitä ootte tykänny?  

Keikoista puheenollen, sen lisäks että pääsen tänä syksynä kattoon Bieberiä, niin ostin tällä viikolla permantoliput RHCP:n keikalle! Siinä on tasan ne kaks, joita oon aidosti oikeesti oottanu Suomeen vuosikausia ja sattumalta molemmat on tulossa samana vuonna ja vielä samassa kuussa. Ihan ok siis että ei tässä sen kummempia että en mä nyt silleen kovin innoissani ees oo.

Muuten mulle ei kuulukkaan muuta kun pääsykoepänttäämistä kesäkuun kymmenenteen asti, eli kiirettä pitelee. Onks joku muukin hakemassa täältä JAMK:in liiketalouden linjalle elikkäs siis onko langoilla yhtäkään kohtalontoveria ton pitkäveteisen Kiina-tekstin kanssa?

Kommentit

 • Meillä on tuo kamera, ollut jo ehkä vuoden. Alkuinnostuksen jälkeen jäi vähälle käytölle, mutta tällä otettuja kuvia on meidön sisustuksessa paljon. Filmin tilaaminen on ärsyttävää! Voi kuitenkin olla, että hetkittäin innostus palaa takaisin.

  Anne/ Retkeilyblogi Rinkkaputki

   1
  • Anette Isoaho

   Uskon, pitäis ilmeisesti kerralla tilata kunnon satsi niitä ettei lopu sit kesken just kun tarvis. 😀 Toivottavasti ei jää mulla hirveen harvakseltaan käyttöön, olis kans tarkotuksena käyttää sisustuksessa noita tulevia kuvia!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.