VALIKKO
30.7.2016 16:08

KAIKKEE HUPSUU JA MAAILMAN IHANIN MAUKKA

maukka1maukka10maukka2 maukka3

Ompas siitä pitkä aika kun oon viimeks istunu tietskarin ääressä. Tän kesän tukikohtana on ollu Visan mökki, eli siis lautapelejä ja grilliruokaa vuorotellen joka päivä yön pikkutunneille. Lähettiin myös yks päivä Särkkään poikien kanssa kun Sössöllä sattu oleen ilmaislippuja. Oli kyllä superkivaa ja nostalgista käydä pitkästä aikaa tuollakin! Lapsena en about muuta tehnykkään kun ravasin Särkässä. Mua kyl vähän itketti se Koiramäki. Juoksin heti possuaitaukselle ja siel oli maailman ihanin ja isoin MAUKKA-POSSU. Aateltiin et tullaan viel myöhemmin uusiks et nyt kierteleen laitteita mutta kun illemmalla riensin takas Koiramäen porteille niin ne olikin suljettu. MAUKKA JÄI SINNE!!!! Sulattelen tätä tapahtumaa edelleen. I laav juu Maukka. Stay awesome.

Eilen oli sit vielä isin viiskymppiset Urjalassa. Oh shii noi ruuat.. Oli kyllä muutenkin oikein hauskat juhlat, elikkäs kiitos vielä isille ja Mikolle! Mä olin vesilinjalla ja ajeltiin yöllä takas Jyväskylään et vältetään seuraavan päivän ralliruuhkat. Oltiin ennen viittä yöllä kotona, eli nyt vähän väsyttelis. Tänään vois siis ottaa ihan rennosti, ihan kun en olis sitä koko kesää jo tehny.

See ya!

maukka5maukka6

XXX ANSBA

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.