VALIKKO
12.9.2016 19:02

KASUAALINA METSÄSSÄ

Tässä minä esittelen uutta tukkaani asukuvien verukkeella. Ja kenkiä, koska neki on uudet. Ja Ted Bakerin laukkua, ostin sen Facebook kirppikseltä. Ommeinaa sellanen laukku minkä meinasin ostaa vuosia takaperin mut en sit raaskinu ja jäin katuun sitä niin pitkäks aikaa! Nyt löysin sen sit hyväkuntosena ja öö.. ehkä kymmenellä prosentilla siitä hinnasta mitä se sillon makso?! Käypä diili. Kirppiksistä puheenollen pysykääs kuulolla koska laitan seuraavaan postaukseen infoo tulevasta blogikirppiksestä joka järjestetään Jyväskylässä! Oon raa’asti karsinu varmaan viidesosan mun vaatteista ja kengistä veks ja haluan oikeesti nyt sitä tilaa kaappeihin. 😀 Ketä muuta ahdistaa liiallinen tavaramäärä?

Mut siis joo noi hiukset. Aattelin aluks et apua ihan mustat mut kun pesin noi kampaajan jälkeen niin ei ne nyt oo enää niin pahat vaikkakin vähän punertavat. 😀 Sävyttävää ruskeeta naamioo vaan päälle niin ihan hyvät niistä tulee! Loppuillan aattelin vaan katella leffoja ja valmistella itteeni loppuviikkoo varten. Tähän viikkoon pitäis meinaan puristaa yks Helsingin reissu keikkoineen, avaruusteemaiset tursajaiset, työhaastattelu ja vähän sitä kouluakin miljoonine ryhmätöineen siihen päälle. Kiirettä pitelee siis, taas. Oikeestaan ainakin kuukauden tästä eteenpäin ei todellakaan lopu tekeminen kesken. Oon ihan sormi suussa koulussa kun tälle tursaalle tulee vähän liikaa informaatiota  ja mietittävää kerralla mut eiköhän tää tästä pikkuhiljaa ala selkiytyyn. 😀 Kämppäki on ihan hirvee läävä mut se nyt on tällä hetkellä (aina) mun prioriteettilistan häntäpäässä.

asu3asu4

Lopputeksteissä haluan kiittää ihanaa poikaystävääni joka sormet tulehtuneina tuli ottaan nääkin kuvat.

Monta äksää ja oota,

Anette

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.