VALIKKO

#vainanettejutut

9.7.2017 17:32

LOVING MY LIFE SINCE 1994

”Mitä sulle on käyny?”

Oon joskus blogiinkin kirjottanu siitä miten surkee tuuri mulla on aina reissuun lähtiessä. Lähettiin Visan kanssa retkeileen viikonlopuks mut eilen ei auttanu muu kun luovuttaa ja lähtee ajaan takas himaan koska olo oli niin järkyttävä. Mulla ei oo koskaan ollu pienintäkään allergiaa ja oon ollu siitä tosi kiitollinen. Reilu viikko sitten mökillä silmät alko kutiseen ja ärtyyn. Hieroin niitä minkä kerkesin ja päälle pamahti ilmeisesti silmätulehdus. Noh ei siinä mitään. Muutama päivä sitten toiseen käteen alko ilmestyyn pientä kutiavaa näppyä joka alko leviään käsivarteen ja toiseenki käteen. Niiden kanssa pystyin elään mut siinä kohtaa kun toi (nokkos?)ihottuma leviää kasvoihin ja korviin tulikuumana ja kutisevana samaan aikaan kun silmät muurautuu umpeen ja vuotaa minkä kerkee niin ei enää naurattanu. Oon laittanu antibioottitippoja useemman kerran päivässä mut koita siinä sit tietää et kummat vuotaa silmistä ulos, lääketipat vai omat silmänesteet. Toisinsanoen en tiiä oonko saanu tippoja vaikuttaan kun kaikki tulee silmistä pihalle.

Mulla on ennestään lievästi sanottuna erittäin haasteellinen ruusufinninen iho ja siihen päälle kun heittää vielä jonkun raivostuttavan ihottuman niin kyl siinä alko tätä tyttöö jo vähän itkettään ja usko loppuun. Kuva ei edes kerro koko totuutta, oikeestaan koko reaktio näyttää tässä melkosen kesyltä. Eipä mulla mitään syöpää onneks oo mutta välillä tekis mieli kysyy et miksi aina minä ja voisko nää toinen toistaan inhottavammat oireet kohta jo hellittää. No mutta, ei auta itku markkinoilla eikä stressi tätä ainakaan paranna. Ei muuta kun soittaan aikaa ihotautilääkärille ja jos vielä kylkeen heittäis tän marttyyrin viitan jollekin sitä enemmän tarvitsevalle. Onneks on poikaystävä joka juoksee apteekissa kun et kehtaa näyttää naamaas ihmisten ilmoilla ja tuo piristykseks mansikoita. Muita allergioiden tai iho-oireiden kanssa kamppailevia? Pieni vertaistuki vois olla paikallaan.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.