VALIKKO
10.10.2016 18:49

HELPOT JA HEREKULLISET: BANAANILÄTYT

banaanilatyt2

Tässä se on, maailman paras banaanilätty-ohje. En oo ikinä ollu terveellisten versioiden puolestapuhuja (kaikki tai ei mitään) mut oon nyt vähän vissiin muuttanu kantaani sen suhteen.. Jopa Visa tykästy näihin niin ei voi ihan pahoja olla. Tein tänään jo yhen satsin ja tekis mieli tehä viel toinenki koska aiai. Sinänsä nää on niin terveellisiä ettei niin hirveesyi tunnu vaikka vetäis joka päivä pariinkiin otteeseen. 😀

Muuntelin vähän kaverilta saatua ohjetta joka on ilmeisesti alunperin The Good Morning -blogista. Minä joka en voinu vielä kuukausia takaperin edes haistaa kookosöljyä kun se oli mun mielestä niin järkky katku, paistelen mun banaanilätyt nykyään siinä ja on muuten vielä parempaa kun voissa. Mutta itse asiaan eli se ohje:

4 KESKIKOKOISTA LÄTTYÄ / 2 ANNOSTA

2 banaania 

n. 2,5 dl kaurahiutaleita 

2 kananmunaa 

kardemummaa 

kanelia 

kookosöljyä paistamiseen

(marjoja)

Murskaa banaanit haarukalla mössöksi ja sekoita ainekset keskenään, halutessasi blendaa sileäksi. Kaada pieniksi lätyiksi pannulle ja paista kookosöljyssä. Käännä vasta kun paistuneet tarpeeksi, muuten saattaa hajota helposti! Itsellä meni pari paistokertaa ennen kun opin ettei käännellä ennen aikojaan 😀 Heitä vielä päälle kasa marjoja ja olet valmis!

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.