VALIKKO
8.5.2016 17:13

HIIRIBILEET – ANSBA 22V

Koska oon tunnetusti juhlafriikki, niin aloin tänäkin vuonna suunnitteleen mun synttäreitä kuukausia etukäteen. Sama postinkantajaäijä on parin päivän välein soitellu ovikelloo tuoden millon minkäkin kokosta pakettia. Ei oo varmaan ihmetelly et mitä hittoo täällä oikein puuhataan. 😀 Saatoin siis tilailla ihan vaan muutamat koristeet synttäreitä varten.. muutamat.. kymmenet.. krhmm..

mikki3 mikki6 mikki9mikki13mikki8mikki5mikki7mikki1

Jos ei vielä tullu selväks, niin halusin siis jotain asteen spesiaalimpaa kun perus kotibileet meillä. Visa yritti vähän toppuutella mua siinä kohtaa ku olin keksiny about kolmasosan noista jutuista mitä halusin toteuttaa ja tarjoilla. Miehet, aina pilaamassa kaiken. Olin ihan karkkikaupassa kun selailin jenkkien järjestämiä Mickey theme party -kuvia ja poimin ideoita sieltä täältä. Googlailkaa ihan huviksenne, on meinaa aavistuksen eri sfääreissä toi juhlien järjestäminen siellä kun täällä. 😀 Perus tarjoiluilla en voinu siis mäkään mennä, vaan hankin teeman mukasesti Mikki-suklaaputouksen, -tatuointeja ja -korvat kaikille. Feikkitatuointeja siis, vaikka ois ne aidotkin ollu ihan cool..

Lähettiin baariin noi korvat päässä ja saatettiin saada pari ”siis mikä tää hiirijuttu on” ja ”mistä näitä hiiriä oikei tulee” -kommenttia. Oli kyllä hauskaa, kiiiitos vielä kaikille jotka oli mukana juhlistamassa! Vähän harmittaa et en tajunnu kuvata tota suklaaputousta ja ei muistettu ottaa yhteiskuvaa koko sakista mut noh, näillä mennään! Aika järjestäminen kaikessa täytyy myöntää mut on se sen arvosta, katotaan mitä keksin taas ens vuodelle haha.

tytöt

<3: ANSBA

Kommentit

  • Minna Rajala

    Eikä! Aivan ihanat kemut! 😀 Tulin niin hyvälle tuulelle tästä, kiitos! 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.