VALIKKO
17.1.2020 15:00

MOI MOI STOORI!

Stoorin blogialusta suljetaan 31.3.2020.

Hetken sulattelun jälkeen totesin, että kaikkee aikansa ja tää on oikeestaan tervetullut muutos. Aika siis taputella tää ajanjakso ja alottaa uudelta pöydältä Lily.fissä!! Blogi ammottaapi vielä tyhjyyttään, mutta tuun siis jatkaan seuraavassa osotteessa:

https://www.lily.fi/blogit/vainanettejutut/

Nimi tulee pysyyn samana. Vaikka tässä on vuosien aikana ehkä vähän kasvanut, niin ydinminähän ei oo muuttunut mihinkään ja nimi on edelleen oikein.. kuvaava. Tuun myös kirjotteleen hyvin pitkälti samoista asioista, kun tähänkin asti. Elämästä Suomen ja Hollannin välillä, ikuisesta roadtrip-haaveesta Jenkkeihin ja pohtiin sekä kritisoimaan erilaisia ilmiöitä. Brändiopiskelijana välillä hirvittää näin hajanaiset kategoriat, mutta pitäähän jonkun uida vähän vastavirtaankin. Vanhojen postausten kohtalosta en tiedä vielä, koska a) en osaa siirtää niitä itse b) en oo edes varma, haluanko. 😀 Seison kaiken takana, mutta vanhimmat postaukset kuulostaa jo omiin korviin vähän hassuille. Kuviin haluaisin edelleen panostaa enemmän ja ehkä se vois vihdoin ollakin se seuraava projekti. Olis nii siistii osata ottaa (ja muokata) upeita kuvia.

Mä 2019 vuoden alussa ottamassa aikalisää seuraavaa vuotta varten.

Harmillisesti koulun kanssa tää kevät tulee oleen erityisen kiireinen, koska tutkinto olis sillä tavalla pakko saada kasaan. Uudella alustalla aktivoituminen ottaa siis tässä vähän ajan puolesta hittiä, mutta siellä sitten jatketaan taas loppukevään puolella. Mul on jotenkin hyvä fiilis tästä vuodesta. Toisaalta viime vuoden ylittämiseks ei paljoo vaaditakaan. XD

Iso kiitos kaikille lukijoille – nähään kohta uudessa osotteessa 🌸🌸🌸

XXX 

ANSBA

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.