VALIKKO
3.9.2016 16:36

MUOTIPÄIVÄT JA INTIALAINEN LÄÄKÄRI

Tää on ollu joku juttele tuntemattomille -ennätysviikko. Sen lisäks että tottakai on koulun alotuksen myötä tullu juteltua kymmenille uusille ihmisille, niin tuntuu että kun liikun kaupungilla mussa lukee kissan kokosin kirjaimin että ”tule kysymään minulta neuvoa / kerro toki elämäntarinasi / kysele mitä tahansa random kysymyksiä”. Ei sillä, mun mielestä se on erittäin hauskaa, eli siis jatkossakin tervetuloa Ansban juttusille!

Käytiin eilen Lauran kanssa keskustassa kuvailemassa ja pyörimässä Jyväskylän Muotipäivillä. Heti kun Laura kaarsi pyörällä Kirkkopuistoon meiän pieni auringonpaiste muuttu kaatosateeks ja mentiin koittaan onnee jos viereisessä porttikongissa sais pari kuvaa napattua. No eihän siellä saanu, mutta pari tummaa poikaa kysy voinko ottaa niistä kuvia. 😀 Laittaisin tännekin jos oisin tajunnu kysyä lupaa niiden julkasuun. Hahah ei hitto. Seuraavaks Laura soitti Otolle että päästäänkö sen rappukäytävään kuvaileen. ”Ette”, eli siis Oton rappukäytävään. ->

muotipäivät1muotipäivät9muotipäivät7muotipäivät3muotipäivät6

Kuvat: Laura Adalmiina (click click!)

Lauran lähettyä omien sanojensa mukaan intialainen lääkäri alko rupatteleen ja chattailtiin siinä semmonen vartti ennen kun mentiin samaan bussiin. Tää tyyppi kerto mulle elämäntarinaansa ja kyseli esimerkiks onko mulla haaveita. Jäin oikeesti miettiin pitkäks aikaa et niin, mitä haaveita mulla on? Tosi jotenkin.. silmiä avaava keskustelu. Ja yleisestä linjasta poiketen ei tippaakaan ahdistava. Ei kysytty nimee ja Facebookkia ja puhelinnumeroo ja kengännumeroo. Oikeestaan kun miettii, niin mulle ei tuu ikinä ikinä IKINÄ jutteleen kukaan suomalainen poislukien nistit, känniläiset, mummot ja ajan kysyjät mut ulkomaalaset sit eksponentiaalisessa määrin senkin edessä. Tiedä sitten mistä johtuu. 😀

Noin muuten oonkin sit fyysisesti ja varmaan vähän henkisestikin ihan DONE. Oon juossu aamusta iltaan koulusta baariin ja taas baariin ja kouluun ja vähän sinne sun tänne viiden tunnin yöunilla. En ihmettelis vaikka mun kävelysaldo ois lähemmäs viiskyt kilsaa tällä viikolla. 😀 Mut ihan mielenkiintonen viikko ollu eli ei valittamista! Myös kuvissa esiintyvä ankkuripiirros käsivarressa on perujaan tältä viikolta eikä se oo lähteny kulumallakaan haha.

Mut hei tsekatkaas vielä toi Lauran eilinen asu! Ihana eiks ookkin?

muotipäivät15muotipäivät17muotipäivät13muotipäivät14

SYDÄMIÄ,

ANETTE

 

Kommentit

  • Laura

    Hahah en kestä tota mun ekaa kuvaa :DDD fresh from kaatosade. Kunnon peura ajovaloissa 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.