VALIKKO

#vainanettejutut

8.1.2016 20:35

Neljä vinkkiä kauniimpaan ihoon

Terve ja kaunis iho vaikuttaa merkittävästi ulkonäköön ja yleiseen ilmeeseen. Ihonhoito onkin ollut mulle vuosia sellanen rutiini mistä en luista vaikka juoksisin missälie kissanristiäisissä viiteen asti aamulla. Ajattelinkin jakaa muutamat hyväks havaitut jutut tänne jos niistä sattuis oleen jollekin apua!

stoori7

1. Ruokavalio. Uskon vahvasti siihen että pidemmän päälle se mitä laittaa suuhunsa näkyy myös iholla. Hyvillä rasvoilla, kasviksilla ja hedelmillä pääsee aika pitkälle. Tottakai geeneillä on suuri vaikutus, mutta omilla valinnoilla voi onneks vaikuttaa jonkin verran.

2. Kosteutus. Ite luotan Nivean kolmen euron kasvorasvaan. En usko että satasen purnukoilla saa parempaa lopputulosta kun korkeintaan hetkellisesti. Ihoa pitäis hoitaa pääosin sisältäpäin, eli sillä ruokavaliolla, jos haluaa pysyvämpää muutosta. Moni suomalainen kärsii talvisin ihon kuivuudesta ja ympäri vuoden couperosa-ihosta, jolloin huolellinen rasvaus ja pesemisen välttely on kaiken a ja o. Liika peseminen kuivattaa ihoa entisestään.

3. MSM-jauhe. Pieni oikotie onneen saattaa löytyä tästä superfoodista! Käytin tätä kesällä ja huomasin kyllä heti muutoksen ihossa. Harmi vaan mulla meni maha sekasin vaikka alotin tosi pienellä annostuksella. Vois kokeilla taas pikkuhiljaa hivuttaa tätä takas ruokavalioon. MSM-jauhe kannattaa muuten aina ostaa OptiMSM:nä, koska se on puhtaampaa.

4. Uni. Unihäiriöstä kärsineenä huomaan selkeesti, miten huonosti nukutut yöt on vaikuttanu mun ihoon. Hyvillä ja tarpeeks pitkillä yöunilla on isompi vaikutus ihoon (ja moneen muuhunkin juttuun) kun osais äkkiseltään aatella. Ootteko koskaan miettiny miks on sellanen termi kun kauneusunet? Niin.

Kommentit

  • Emmi

    Mä vannon myös Nivean rasvan nimeen! Se Nivean pyöreä purnukka on pelastanut mut sen tuhat ja sata kertaa iho-ongelmilta 🙂

    • Anette Isoaho

      Joo siis en vaan jaksa uskoo että kalliilla rasvoilla sais sen parempia tuloksia. Hajustamatonta ja mahollisimman luonnollista kosmetiikkaa kiitos mulle. 😀 En sit tiiä onks Nivea kemikaalittomuudesta, mut sillä mennään ainakin toistaseks haha.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.