VALIKKO
20.9.2016 18:00

ONE OF THE BEST NIGHTS

rhcp5rhcp6

Niin. Mitenköhän ees alottaisin. Viime keskiviikkona oli Red Hot Chili Peppersin keikka Hartwallilla. Menee ihan kylmät väreet kun mietin tota iltaa. Osittain siks et ikkuna on auki mut suurimmaks osaks sen takia että se oli vaan niin vitun hyvä. Anteeks kielenkäyttö, mut kun se oli. Päästiin vielä sairaan hyville paikoille nelosriviin permannolla. Multa alko jo ääniki lähtee siinä lopussa ku huusin nii paljon. 😀 JA ARVATKAA MITÄ? Chad heitti niitä rumpustikkejä sinne yleisöön ja Carita sai yhestä kiinni samaan aikaan jonku muijan kanssa mut se repi sitä ku vesikauhunen nii sinne meni. SINNE MENI. Itken. Mut seriously, empä osaa nimetä yhtäkään toista artistia tai bändiä jolla olis kymmeniä biisejä joista et vaan osaa päättää mikä ois sun lempibiisi. Ja on se Anthony Kiedis aika seittemän kautta viis, en oikein viekään tajua että oikeesti näin sen. Yleensä mua ahdistaa ihan törkeesti kuumat ja täyteen ängetyt paikat, mutta tuolla jopa hetkiks unohdin sen paniikin mikä ei oo ihan pikku juttu.

Oltiin varattu yöks Omppu ja kaaduinki piilarit päässä ja meikit naamassa aivan kuolleena sängylle heti kun päästiin ovesta sisään. Okei, pari nugettia ennen mut sit oli kyl taju kankaalla.

Hyvä ilta.

 

Kommentit

  • Carppa

    Oli niin hyvä keikka!!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.