VALIKKO
20.9.2018 16:45

OON KIPEE, TÄÄLLÄ ON LEPAKKOJA JA MUA ON HUIJATTU

Moi. Oon ollu nyt melkein kaks viikkoo flunssassa. Olin jo vähän parempi, kunnes erehdyin osallistuun vaihtareiden karaoke-iltaan. VIRHE. Sen jälkeen lähti ääni moneks päiväks. Ei kuulunu mun top hetkiin elämässä, kun saavuin Jyskiin hetki ennen sulkemisaikaa kipeenä ja hikisenä ilman ääntä yrittäen ilmasta millasta patjaa tulin hakeen. 😀 Oon joutunu myös skippaan tunteja koulusta ja tunnen jo nahoissani, kuinka pihalla tuun oleen. Eikä tässä vielä kaikki, mulle toki pamahti vielä silmätulehdus. Näytän lievästi sanottuna tautiselta. Lisäks, suoraan mun ikkunan ulkopuolella liitelee öisin lepakkoja. LEPAKKOJA!!! Kerkesin jo panikoimaan tästä Instagramissa, mutta lepakot vaatii myös maininnan blogissa. Joo elikkäs, havainnosta lähtien ikkunat on pysyny aika visusti kiinni illasta eteenpäin.

English summary of my Dutch experiences so far: 

two-week flu 

eye infection 

lost my voice for couple days

bats spinning right outside my window like it was their last day on Earth

Karaokeiltana meillä oli myös International Kitchen, johon jokasen piti tuoda jotain perinteistä ruokaa omasta kotimaastaan. Muuten ihan kaunis ajatus, mut mun kämpässä ei oo uunia. Ei oo meinaa ihan helppo nakki keksiä jotain suomalaista ilman. Viina summais suomalaisuuden aika hyvin, mutta valitettavasti alkoholi oli kielletty. Googlettelun jälkeen löysin mm. Suomi 100 -listan, joka sisälsi ’kansallisia suomalaisia ruoka-aarteita’. Ensimmäisenä listassa oli pitsa. Oisin vaan halunnu nähdä guillermojen ilmeet, kun oisin latonu pöytään pitsaa perinteisenä suomalaisena ruokana. Lopulta kiireessä ja epätoivosena ostin kaupasta valmiita tuulihattuja.

Kaiken tämän kärsimyksen lisäksi mua on huijattu. Valitessani vaihtokohdetta satuin kattoon esittelyvideon koulusta, jossa opiskelen. Siinä näytettiin iso lammasaitaus lähellä mun asuntoo. No arvatkaa mitä. EI OO PALJON LAMPAITA NÄKYNY, ETTÄ JOKU VOIS KERTOO MITÄ TÄÄ TÄMMÖNEN PELI ON!!!! Ne oli tossa laitumella pari päivää, kunnes ne vietiin pois. Että oisko jotain osotetta, johon voin ilmaista tunteeni huijatuksi tulemisesta. Päivä 15 ilman lampaita. Nii. Muuten elämä Hollannissa maistuu hyvältä. Hollanti on tosi outo, mutta myös tosi kiva paikka. Kirjottelen outoudesta lisää myöhemmin. Oikeestaan siitä sais vaikka kirjan koottua.

Patiently waiting for the sheep to return to my yard. Just ignore the caps lock and exclamation marks. 

Outoutta tosin pikaisesti loppuun sivutakseni.. Panikoidessani Instagramin storyyn lepakoista sain viestin henkilöltä, joka toivoi multa englanniks tekstityksiä. Olis kuulemma ”hyvä mun saksalaisia faneja ajatellen”.

I am a celebrity. 

XXX

ANSBA

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.