VALIKKO

#vainanettejutut

1.7.2016 14:36

OPISKELUPAIKKA MYÖNNETTY

En oo oikein koskaan ollu sellanen ihminen että esittäisin kaiken olevan hyvin jos ei oo ja oonkin aika avoimesti kertonu ihmisille tästä vuodesta ja kuinka raskas se on ollu. Miks pimittää olennaisia tietoja elämästään jos ne ei haittaa kenenkään muun elämää? Miks monesti puhutaan että joku on paljastanu itestään liikaa netissä? Kuka sen määrittelee? Miks pitäis kertoo vaan ne kaikki silotelluimmat jutut ja antaa valheellinen kuva? Toki ymmärrän jos on julkkis niin monesti kaikki käännetään sua vastaan, mutta muuten. Tietty on myös ihan fiksua pitää työelämää silmällä kun paljastaa itestään nettiin juttuja, mut niin. Muuten en ymmärrä ollenkaan tota mentaliteettia, mun mielestä on hienoo et ihmiset uskaltaa kertoo avoimesti elämästään.

Mulla on ollut vuoden aikana vakava unihäiriö, iho-oireita, stressiä, turhautumista, pettymyksiä ja ahdistusta. Kukaan ei kuollu, mutta kaikki muu meniki sitten niin pieleen kun voi mennä. 😀 Eli tiivistettynä oon jokseenkin tyytyväinen että se vuosi on nyt melkolailla takanapäin. Viime vuonna mun paikka Jyväskylän liiketalouden linjalle jäi erittäin pienestä kiinni ja syy miksi jäi oli se, että kaikki mahollinen mikä häiritsi merkittävästi lukemista tuli myös samaan aikaan. Pidän itteeni ihan fiksuna, mutta opin samalla kantapään kautta ettei ammattikorkeeseenkaan noin vaan kävellä sisälle. Pienille paikkakunnille ehkä joihinkin joo, mutta suositummat koulut onkin sit eri juttu.

Tänä vuonna hain siis uudelleen Jamkiin liiketalouden linjalle ja kun yöllä Visa sano et no nyt se Oma Opintopolku toimii, en varmaan muistanu hengittää kunnes näin mun tuloksen. OPISKELUPAIKKA MYÖNNETTY. Oon ehkä kerran elämässäni itkeny onnesta (SM-hopee, hyviä muistoja), mut eilen yöllä itkin toisen kerran. Jos joku niin mä oon ansainnu tän.

EDIT: Katoin mun koepisteet ja melko kirkkaastihan siellä oltiin tällä kertaa sisällä. Tyytyväisyys 5/5.

Kommentit

 • Anniina

  Hurjasti onnea Anette! Varmasti oot ansainnut paikkasi 🙂 Itsellänikään ei ole ollut mikään paras vuosi, joten tiedän miten hyvältä tuntuu saada hyviä uutisia sellaisen päälle. Tirauttelin myös muutamat kyyneleet, mutta mulle se on kyllä ihan normaalia 😀

  • Anette Isoaho

   Kiitos!! No joo huhhuh.. Kattelinkin Facessa että pääsit siihen maisteriohjelmaan, hyvä me!

 • Laura

  Jipiijipiii! Tää on niin hyvä homma ;-)<3 Onnea vielä!

  • Anette

   No joo, helpotuksien helpotus. 😀 Kiitos <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.