VALIKKO
14.2.2017 11:06

PARHAALLE YSTÄVÄLLE

Ollaan tunnettu kakskyt vuotta. Ollaan kasvettu yhessä ranskalaisella luokalla ja puhutaan yhtä paskasti ranskaa. Ollaan kaikesta irrelevantista eri mieltä mut meillä on samat elämänarvot. Riideltiin joskus tuhat kertaa ja sovittiin tuhat yks. Jos ei puhuta joka päivä puhelimessa tulee jommalta kummalta viesti ”Mitä sulle kuuluu??? Miks oot noin hiljanen???!”

Ollaan outo parivaljakko. Lyhyt ja pitkä. Blondi ja brunette. Hajamielisimmät ja huonoiten keskittyvimmät ihmiset koko pallolla. Yhtä urpojaki molemmat. Eikä siis oo mikää hihi sisäpiirijuttu vaan siis oikeesti ihan hirveen urpoja. Taiteilija (mää) ja tikku-ukko (Veke). Okei tähän väliin on pakko sanoo et se sun koulussa tekemä patsas oli aika hieno, mun on pitäny aina kysyä et lahjotakko sen mulle mut oon aina unohtanu.. Nii saanks sen. Se millä ei oo sitä päätä.

Kiitos että oot sinkku niin sulla on enemmän aikaa mulle vaikkei kyllä nähäkkään ikinä, kiitos välimatkan. Joka on kyllä maailman huonoin tekosyy. Kiitos että kuolet nauruun kun latelen sulle faktoja tiskiin. Se koirafiltteri on ihan kaamee. Siis ihan hirvee. Kiitos että heräät aina tekeen mulle aamupalaa. Appelsiinimehua ja sämpylöitä, nam. Kiitos että oot yks hyväsydämisimpiä tyyppejä ketä tiedän. Elämä jakelee kaikenlaisia sattumia mutta sä oot yks niistä parhaista. Kiitos että saan olla sun paras kaveri.  Vaimo, eikös se elämäMkouluks oo jotain parhaaseen kaveriin viittaavaa?

Arvostan ystäviä niin korkeelle että ystävänpäivä on aina merkinny mulle tosi paljon. Aion viettää sitä tänäkin vuonna käymällä leffassa (Lego Batman) ja syömässä (hampparilla ja pitsalla). Viettäkää ihana ystävänpäivä!

PS. Olin tosissani siitä patsaasta nii lähetäkkö sen postissa. Tohon sohvapöydälle tulis.

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.