VALIKKO
27.9.2018 13:51

PEOPLE WHO INSPIRE ME?

Robin (Finnish singer)

Aattelin aluks et tää ois lista ihmisistä ketä katon ylöspäin, mut kun tarkemmin aattelee niin eihän Robin oo ihminen. Ei oo enää inhimillistä olla niin positiivinen. Jos pitäis veikata kuka täältä on avaruudesta soluttautunu liskoihminen, niin veikkaisin ehdottomasti Robinia. Oon monesti yrittäny kopioida sen asennetta, mut kolmen minuutin jälkeen tajuan, ettei se oo mitenkää mahollista. Kun en oo liskoihminen.

It’s not human to be that positive. That’s why I’m quite convinced that Robin isn’t a human. Probably a reptilian. I have tried to copy his attitude towards life but have always failed after three minutes. But that’s completely okay. Because I’m a human and Robin is a reptilian. So, nothing to worry. 

Kuva: Pixabay

Arman Alizad (Finnish producer, journalist, tailor and host)

Ota nyt selvää kenen julkisuuskuva vastaa oikeeta persoonaa, mut mun mielikuvien Arman kolahtaa. Jollain oudolla tavalla koen hyvin pitkälti samaistuvani siihen. Siinä on tyyppi, johon haluisin tutustua. Vähän hullu, yllättävä ja symppis. Best. Se vois jauhaa Game Of Thronesista ja valomiekoista ja mä voisin jauhaa Harry Potterista.

Me and Arman. He could tell me for hours about Game of Thrones and I could lecture him about Harry Potter. Match made in heaven. 

Veronika Virta (friend of mine) 

You need some special skills to be intelligent and *** confused at the same time. Respect. 

Tuomas Enbuske (Finnish journalist, host and columnist) 

Nero.

Tuomas for president. 

Niamh Adkins (model and social media person)

Doesn’t give a shit about people’s opinions.

Markus Kuotesaho (Finnish person)

Doesn’t give a shit about people’s opinions. 

Baddie Winkle (social media person)

”Stealing your man since 1928”

Doesn’t give a shit about people’s opinions. 

 What’s your list? 

XXX 

ANSBA

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.