VALIKKO
15.6.2018 16:37

YHTEISTYÖ: PUOLI-ILMASET SIIVET JA ALEKOODI

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla

Kuinka monelle Offerilla on tuttu ennestään? Itse on tullut hyödynnettyä sen verran diilejä, että yhteistyö heidän kanssaan tuntui luonnolliselta jatkumolta. Eniten on tullut klikkailtua ruokadiilejä ostoskoriin. ”Ylläri”. Offerilla on suomalainen palvelu ja myös Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka. Diilejä löytyy tuotteiden ohella kuudelta paikkakunnalta aina Helsingistä Ouluun ja alennukset vaihtelee yleensä 50-90%:n välillä.

Me päädyttiin tyttöjen kanssa Jyväskylän American Dineriin syömään. 12,90e kahet viidentoista kappaleen siivet Offerillasta. Sanoisin, että ei paha. Rakastan tollasten jenkkimättödinereiden sisustusta ja ylipäätään fiftarimusiikkia. Mun tulevassa kämpässä tulee edelleen oleen tollanen shakkilattia, tiedoks vaan. Oon melko varma et oon entisessä elämässäni ollu joku HC rockabilly. Mikäli tarjoushaukkailu kiinnostelee, postauksen lopusta löydät alekoodin, jolla silpaiset vielä extrasiivun pois valmiiks melkoisen edullisista hinnoista.

Offerillasta (kaupallinen linkki) löytää kaikkea alkaen aamupalabuffeteista ja siivistä teatterilippuihin, hierontoihin, auton huoltoon ja kauneudenhoitoon. Jos oisin just nyt Turussa, hyödyntäisin diilin saaristolaispöydästä luomujutskilla kahdelle. Vois se sisko tulla jo vaihdostaan, niin pääsis aina halutessaan Turkuun loisiin. Syöttämällä kassalla alekoodin VAINANETTEJUTUT saat -10% lisäalennuksen kaikista diileistä elokuun loppuun asti! Mikäli halajaapi olla lisäksi perillä kesän kuumimmista diileistä, Offerillan uutiskirjeellä saa myös uusimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. T. Harmistunut kun American Dinerin kolmen ruokalajin diili ehdittiin myydä loppuun 🙁 Joskus en tiedä miten ylipäätään selviän elämästä 🙁

Miten palvelu sitten toimii?

Ostaessasi Offerillasta tarjouksen, saat kyseisen diilin sähköpostiin lahjakorttina. Lahjakorttia ei tarvitse tulostaa, vaan lahjakortin vilauttaminen puhelimen näytöltä riittää. Iisibiisi.

XXX 

ANSBA

Kommentit

 • Diiskuneiti

  Mä käytän kans Offerillaa ihan sikana, ihan best ja halpaa! 😀

   1
  • Anette

   Jep! Yllättävän hyviä diilejä löytyy kun seurailee ja tulee myös käytyä testaamassa uusia paikkoja 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.