VALIKKO
19.2.2017 20:03

PYHÄ POTTER

Jos joku on mulle tässä elämässä pyhää nii se on Harry Potter. Kirjat on tottakai luettu läpi tuhanteen kertaan (ei kuitenkaan liian montaa ettei vahingossakaan kyllästy), ala-asteella järjestetty Harry Potter -synttärit ja lähetetty kutsut punasine sinetteineen. Mulla oli kans käyttäjätunnus Harry Potter -foorumille ku olin pieni! Hahah, tuli vasta nyt mieleen. Oisko sen nimi ollu Vuotava Noidankattila? Kirjottelin sinne aina ihan innoissani. Nyt olis kai hyvä hetki myös paljastaa että tein aikoinani nettiin addressin Harry Potter -karkkien palauttamiseks kauppoihin. KYLLÄ. 😀 😀 Mutta sain hei 309 allekirjotusta että aika kovan luokan vaikuttajasta puhutaan!

Nykyään mun fanitus on kai astetta hillitympää. Aamut alkaa monesti soundtrackilla, haaveilen harva se päivä Jenkkien teemapuistosta ja oon mä kans pientä HP-tatuointia pohtinu. Ajattelin myös vuorata jonkun meiän seinistä Potter-tauluilla. No perun sittenkin sen hillityn.

Kuvat on meiän parin vuoden takaselta Lontoon reissulta jonka sain Visalta synttärilahjaks! Tähän vois sijottaa perinteisen instalausahduksen: TAKE ME BACK.

Mulla on tosi paljon sääntöjä liittyen tähän, mikskä sitä nyt osuvimmin kutsuis.. Kulttiin? 😀 Oon käyny kerran Warner Bros. -studiolla, mutten ikimaailmassa enkä suomalaiseen tyyliin kirvestä heiluttelemallakaan menis sinne töihin. En haluu tästä mitään tylsää arkipäivästä puurtamista. En myöskään halunnu selata kuvia kyseisestä studiosta etukäteen koska halusin kaiken tulevan sit täytenä yllätyksenä. Ja oli muuten siisti kokemus! Lähtisin koska vaan uusiks. Ostin kans pari viikkoo takaperin Lego Harry Potter -pleikkapelin. Hetken jouduin arvioimaan pystynkö sittenkään pelaan sitä koska se oli vedetty ihan överiks Lego-leffojen tyyliin. Pienen itsetutkistelun ja henkisen kamppailun jälkeen sit taivuin. Cursed Childi jäi kyllä lukematta, en pilaa mun mielikuvaa koko sarjasta tollasella väkisin väännetyllä skeidalla joka ei oo ees suoraan Rowlingin kynästä. Tää on hyvin tarkkaa! 😀

Ehkä yleisempää olis olla hullu jääkiekkofani, mutta mulla toi kiinnostus on kyllä ihan muualla. Star Warseista tai Lord of The Ringseistä en oo niistäkään koskaan ihmeemmin syttyny, mutta tässä on siis vaan sitä jotain mitä ei osaa selittää. Varmaan tähän fanitukseen vaikuttaa se että eka kirja tuli melko samoihin aikoihin kun oppi lukeen, mut menetettiin siis tälle sarjalle jo viime vuosituhannella. En keksi montaakaan niin kivaa juttua kun uppoutua ihan täysin toiseen maailmaan. Mun hypetyksen vois kai luokitella menevän vähän överiks mut toisaalta.. Ketä kiinnostaa? Mua ei ainakaan. 😀

Muita hulluja faneja? Mikä tupa sää oot? En oo viekää osannu arvioida mihin sijoittuisin.. Ehkä Rohkelikkoon? Tai sit mun pitäis vaan hyväksyä että se silmätön hattu huutais Puuskupuh ennen ku kerkeis ees koskettaa mun juurikasvua.

Kirjettä odotellen,

Ansba

Kommentit

 • Anniina

  No mä oon kyllä aika kova fani! Vitsi haluaisin käydä tuolla studioilla. Tuvista olisin Korpinkynnessä 😀

   0
  • Anette

   Suosittelen!! Oisin voinu olla siellä koko päivän mut minkäs teet kun matkaat poikaystävän kanssa joka tuskin on ees nähny kaikkia leffoja.. Saatika lukenu yhtäkään kirjaa haha. 😀 Korpinkynsi ois aika elämänmaali..

    0
 • Anniina

  Täällä kans yks! Lähettelin lapsena fanipostia kaikille näyttelijöille, jopa Hämäkäkin ääninäyttelijälle ja muille yhtä oleellisille, mut sain kyllä vastauksenkin lähes jokaiselta! 😀 Kirjoja oon ollu jonottamassa, sit Vuotavassa Noidankattilassa kans aktiivisesti kirjottelin ja lisäks kävin muutamilla Harry Potter -leireillä, jossa mm. huispattiin! Sieppinä toimi pyykkipoika.

  Unelmana ois lähivuosina päästä käymään tuolla studioilla. Ihania kuvia! Ja mä oisin tuvista varmaan Puuskupuh, vaikka haluisinkin olla joku päheempi Luihuinen tai Rohkelikko 😀

   0
  • Anette

   Hahah eikä toi Hämäkäk!! 😀 Mäki mietin sillon et lähettelisin mut ei ikinä tullu sitä tehtyä. Vastaiskohan joku niistä vielä vai onkohan niiden fanipostiosotteet nykyään offlinessa? 😀

   Kiitos, tykkään itekin näistä kuvista! Tallentu aika hyvin toi tunnelma 🙂 Puuskupuh on kyllä täysin aliarvioitu tupa, ehkä keltanen onkin uus musta..

    0
 • Nimetön Nimetön

  Sun tunnus oli sinne joku mimbulus_mimbletonia:-D

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.