VALIKKO
20.10.2018 23:01

REHELLISET KUULUMISET HOLLANNISTA

PUOLTOISTA KUUKAUTTA KIPEENÄ 

SYYHYPUNKKI

TORAKKAEPÄILY KÄMPÄSSÄ

KOULUSTRESSI

Itkin eka ja sit nauroin samaan aikaan soittaessani parhaalle kaverille ja sen jälkeen oon eläny sydän hakkaa stressikuplassa tähän päivään asti.

Kyllä, oon edelleen kipeä. Meen luultavasti ens viikolla (taas) lääkäriin, ellei tää ala helpottaan lähipäivinä edes sinkin yliannostuksella. Ja joo, keskellä koulustressipiikkiä sain vielä jostain syyhypunkin. NICE. Kävin lääkärissä ja punkki on nyt hoidettu (don’t worry), mutta ei tässä vielä kaikki. Mulla oli kaveri vierailemassa Suomesta. Oikeestaan just kun mulla oli punkkiepidemia. Mahtava ajoitus. Ja jos joku nyt pohtii, niin toki informoin kyseisestä episodista. No kuitenkin, hän sitten sattui kurkkaan mun keittiön kaappiin. Siihen ainooseen, jota en oo käyttäny. No siellähän oli kaks hyvän kokosta ötökkää. Paniikki. Tökittiin ötskejä, ne vaikutti kuolleilta ja lakaistiin ongelma maton alle sulkemalla kaapin ovi. Seuraavana päivänä kaveri avas saman hyllyn. Ötökät oli kadonnu. Googlettamisen perusteella ötökät näyttää hyvin läheisesti torakoilta. Paniikki x 1000. MUTTA koska mulla oli kouluhommien suhteen niin järkyttävä kiire, en ehtiny uhraan mahdolliseen torakkaongelman hoitamiseen minuuttiakaan. Tietteks sillon kun on liikaa kuormittavaa, niin on helppo vaan elää kieltotilassa. Ei mulla mitään torakoita täällä oo. Ja kop kop, toivottavasti ei oikeesti ole. 😀 En tosin millään pyhällä hengelläkään ymmärrä, minne ne ois voinu kyseisestä kaapista kadota, ellei ois tehny Salkkareiden Salloja.

No mites koulussa?

Mulla oli final presentation yhdessä vaikeessa kurssissa ja noin suunnilleen häpesin silmät päästäni kun sen aika koitti ja sönkötin oman osuuteni englanniks. Meillä on ollu miljoona esitelmää täällä, mutta tähän en todellakaan kerennyt valmistautua tarpeeks. Saatiin kuitenkin hyvä arvosana, joten ei kai muulla väliä. Sitä paitsi, jos on välillä fail olo, niin oon kysyny varmaan kaks toi kolme kertaa lähi-Sparissa jotain tuotetta ja mulle on aina sanottu että ei oo. Ja aina lopulta kuitenkin löydän sen. Ja se kauppa on mini. Mut nii. Mulla oli myös eilen deadline toisen kurssin loppuportfoliolle. Väänsin valehtelematta kymmenen tuntia 2485:n sanan tiivistelmän meiän kurssikirjasta, kunnes luokkachattiin pompsahti viesti: ”Nii tiesittehän sit, että sitä tiivistelmää ei tarvinnu tehä. Opettaja unohti ottaa sen poies.” Niin.

ETTÄ JUU, voin kertoa, että ei oo ollu ihan sitä kevyintä vaihtolaiffia nämä viime ajat täällä. 😀 Toisaalta jossain kohtaa aloin olla niin tottunut kaikkiin vastoinkäymisiin, että aloin mm. hyväksyyn, että jokaikinen ötökkälajike nyt vaan sattuu rakastaan mua. Jos feilaan koulussa, niin mulla mulla on ainakin itseoppineen tuholaistorjujan titteli taskussa.

Vaihto-odotukset: Biletystä uusien vaihtokaverien kanssa. Vaihtotodellisuus: Kynttiläillallisia uusien lemmikkien kera.

Oon viime viikon about jokaikinen vapaa hereilläolotunti tehnyt kouluhommia. Söin tänään aamupalan viideltä päivällä, koska heti herättyäni jatkoin portfolion viimeistelyä. Jonka siis palautin päivän myöhässä, koska mulla ei vaan ollut aikaa. Okei, oisin voinut alottaa sen esim viikkoja sitten, mutta viimenen viikko on ollu niin hetkinen, että mitään saumaa ei vaan yksinkertasesti oo ollut. Oon kaivannu kirjottamista niin paljon, mutta kun ei oo välillä ees aikaa ja energiaa syödä, niin blogi on jääny aika automaattisesti pois. Huh. Mutta nyt mulla on muutama päivä aikaa hengähtää, kunnes alotan luku-urakan kokeisiin. Sen jälkeen mulla on aito kymmenen päivän loma. Halleluja olen ansainnut sen.

PS Aattelin seuraavaks kirjotella oudoista jutuista täällä Hollannissa. Anteeks korjaan, shokeeraavista. Voin kertoa, että kaikki mitä oon Hollannista ajatellut, on romuttunut isommalla feikkimoukarilla kun Mileylla ikinä. Sellasia juttuja polttelemassa taskussa, että oisin heittämällä iltanuotion ykköstarinoitsija. Siihen asti, byeeee!

XXX 

ANETTE 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.