VALIKKO
6.1.2016 22:30

It’s the possibility of having a dream come true that makes life interesting

Vaikka inhoon kuluneita korulauseita, niin otsikko oli aika osuva. Viime vuodesta sen enempää runoilematta sanotaan vaikka että se meni miten meni. Jos jotain positiivista pitää ettiä, niin ainakin tiedän mitä haluan tältä vuodelta ja paljonko siihen vaaditaan. Mun ykkösgoalssit on päästä opiskeleen ja reissata ja kokee niin paljon kun lompakko vaan kestää. Täytän 22 (???) huhtikuussa ja nyt on ne viimeset vuodet kun voi lähtee spontaanisti toiselle puolelle maapalloo ja juosta ympäri festareita. Kaheksan vuoden päästä työskentelen kuitenkin konttorirottana nelkyt tuntia viikossa (ei oo kyllä mun tavote) kun kotona oottaa pari paskavaippaa ja kattoo hipova pyykkivuori. Siinä ei sit paljoo extempore maailmanympärysmatkoille lähetä. Muutenkin, jos just nyt ei ota itteensä niskasta kiinni, niin ei niitä unelmia ja tavotteita tuu koskaan toteutettua. Kaikkee on niin hirveen helppo aina siirtää ilman deadlinea.

1stoori

4stoori

3stoori

Mun yks unelma on itseasiassa toteutumassa tänä vuonna. Käytettiin pieni omaisuus ja ostettiin parhaan kaverin kanssa parhailta paikoilta liput Justin Bieberin keikalle ja siis – voiko jotain oottaa näin paljon? T: näin kyseisestä artistista unta viime yönä. Taas. Aion vetää viikkoo ennen itusmoothieita siihen malliin että ykskään pikku pöpö ei missään olosuhteissa pääse iskeen. Oon varmaan just sellanen geneerinen hullu fangirli. Paitsi et oon vähän yli-ikänen haha. Red Hot Chili Pepperskin ois ihan huikeeta päästä näkeen mut luulen etten saa ketään houkuteltua mun mukaan Tanskaan, buu.

Taloudellisesti isoin haave tälle vuodelle ois kuitenkin reissu Jenkkeihin. Ollaan puhuttu tosta matkasta (lue: mä oon puhunu ja Visa on nyökkäilly mukana) niin kauan kun muistan ja nyt kun oltais molemmat täytetty 21, niin olis jotain järkeekin lähtee. Vielä kun taikois sen reippaan pari tonnia jostain, niin mä oisin jo pakkaamassa laukkuja. Vaikken jenkkejä katokkaan mitenkään ylöspäin, niin onhan se nyt niin oma maailmansa että se pitää päästä kokeen ees kerran elämässä. Ja ehkä siinä vähän sivussa Disney Worldi ja Harry Potter -teemapuisto ja Miami Beachi. Haluisin kans ihan mielenkiinnosta käydä sellasessa kunnon junttimeininki redneck-osavaltiossa, mutta Visan ”MIKSÄÄ SELLASEEN HALUUT??” -reaktion siivittämänä se taitaa jäädä vaan haaveen tasolle hahaha.

Kommentit

 • Laura

  Oon niin kateellinen et pääset kattoo Justinii!! Mäkin olisin halunnu 🙁 No ehkä saan jostain ongittua ne liput vielä ennen sitä keikkaa 😀

   0
  • Anette Isoaho

   Joo siis arvaa oonko oottanu tätä monta vuotta!!! En voi vieläkään uskoo et mulla on liput. Oon sellasessa Justin Bieber suljetussa faniryhmässä Facebookissa (LOL:D), niin siellä ainaki porukka myy niitä lippuja! Tietty Huutonetissä yms on mut noh, trokarit.

    0
   • Laura

    Haha eikä!! 😀 joo mulle on tullu Facessa etusivulle kun jotkut tutut on kommentoinu niitä keikkayhteisön julkaisuja, jengi myy siellä ihan tajuttoman kalliilla niitä?! >:( En ihan viitti 300€ maksaa yhestä lipusta.. 😀

     0
    • Anette Isoaho

     Siis toi on joku suljettu sivu niin siellä on ollu ihan kohtuuhintasia! Mut varmaan huomasitkin jo että Justinille bookattiin lisäkonsertti Helsinkiin, siin on kaikille myöhäisille viel toinen mahollisuus. 😀

      0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.