VALIKKO
9.7.2016 14:09

ROADTRIP NORJAAN?

No en olis kyllä ihan ensimmäisenä arvannu että joku päivä olisin vielä innostunu lähtee Norjaan roadtrippaileen. Oon kuitenkin seikkailunhalunen ja Visan kanssa on hauskaa niin miks ei? Vähän on vielä tää reissu auki mutta ennen koulujen alkua olis mahollisesti tarkotus käydä siellä pyörähtään. Onko täällä muita Norjaan autolla reissanneita? Kaikki vinkit on tervetulleita! Ja erityisesti tieto siitä et onks siel paljon hyttysiä. Jos on niin saatan sittenki haudata koko idean. 😀 Edes Visalla ei oo tässä asiassa päätäntävaltaa koska en vapaaehtosesti oo menossa syöttään itteeni taas elävältä. Terveisin, yks major hyvä puoli betonihelvetissä asumisessa on hyttysten olemattomuus. En tiiä kutiseeks noi pistokset mulla enemmän kun muilla vai raavinko niitä vaan enemmän kun muut, mut mulla on tältä kesältä jo niin monta kohtaa arvilla että ei kiitos kovin montaa enempää. 😀 Tunnen itteni käveleväks lihanpalaks kun oon esim mökillä.

auringonlasku1auringonlasku6auringonlasku4

Mut tohon Norjaan liittyen viel sellanen juttu kun luontokuvaus. Tää tulee kyllä ihan puskista itellenikin, mutta oon jossain määrin kiinnostunu tästä lajista! Siis aattelin aina et se on maailman tylsintä, mut oikeestaan se on ihan kivaa. En toistaseks lähe hankkiin maastopukua et saan parempia kuvia, mut silleen sillon tällön se on oikein jees jos on hyvä kohde. Tai sanotaanko et ehkä siks innostuin, koska joistain luontojutuista ei vaan saa huonoja kuvia. Esimerkkinä tää auringonlasku. Vai lasketaanko maisemakuvaus luontokuvaukseks? Tässä postauksessa ainaki lasketaan.

Mun innostus lähti varmaan siitä kun yritin keksii tekemistä mökillä kun Visalla ja Serellä oli pingisottelut kesken. Otin kameran käteen ja rupesin tylsistyneenä kuvaan ensimmäisiä rehuja mitkä osu nenän eteen ja niistä tulikin ihan hienoja. Sit kun vihdoista viimein hiois niitä asetusten säätämistä, niin saattais joskus kehittyäkin johonkin suuntaan. 😀 En kyl usko enää itekkään siihen et joku päivä tän neljän vuoden jälkeen mitä mulla on toi kamera ollu, niin kaivaisin käyttöohjeen jostain ja alkaisin pänttään. Ehkä kokeilemalla oppii. Sit joskus.

Kommentit

  • Laura

    Ihana toi hyttysjuttu :DD En mäkään kyllä vapaaehtoisesti hyttysten syötäväks tahtois lähteä. Siellä alamökissä oli kyllä sillon niin paljon hyttysiä et nään siitä edelleen painajaisia!!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.