VALIKKO
5.12.2016 22:01

NIZZAAAAN!!

nizza1

Kuva täältä.

Voi poijat. Flunssa ja päälle kaatuilevat koulujutut on aiheuttanu sen etten oo jaksanu miettiä koko blogia. Nyt oli kuitenki pakko tulla jakaan tää innostus tänne koska varattiin liput Nizzaan! Ja arvatkaa paljon makso? 38 euroo eestaas. Jep. Ei tarvinnu kauaa miettiä kun meillä oli jo kaheksan hengen porukka kasassa. Hyvä kun tolla summalla pääsee Tampereelle ja takas. Majotukseen meni reilu satanen et semmonen 150e yhteensä kuudesta päivästä, ihan törkeen halpa. 😀 Kylmähän tuolla on kun lähtö on tammikuun puolivälissä mut kaupunkilomaa mä vähän kaipailinki. Mut siis kuinka siistiä! Niin kauan olin haaveillu et vihdoin pääsisin Ranskaan. Kuten oon aiemminki sanonu, niin vähän sellanen fiilis kun lähtis käymään kotona. 😀 Pitää kyllä kertailla jotain perus turistisanoja ennen, tuntuu etten osaa puhua enää mitään vaikka ymmärränki lähes kaiken mitä mulle puhutaan.

Tietteks muuten Jodelin? Mä kävin sitä kautta yhen pariisilaisen couchsurffaajapojan kanssa chillailemassa ja näyttämässä paikkoja Jyväskylästä. Se vähän naureskeli mulle kun about ainoo mitä osasin puhua ranskaks oli jotain random kemian termejä. Onneks englannilla pärjää aina ja viittomalla loput. Mut siis tästä jälleen valaistuneena olkaa oikeesti spontaaneja! Toi oli sairaan mielenkiintonen tyyppi ja sillä oli vaikka mitä tarinoita kerrottavana. Se oli reissannu yksin Baltian kautta Suomeen josta se oli jatkamassa Venäjälle ja sitä kautta halus Kiinaan tai Japaniin. Ja siis tää äijä oli saman ikänen kun minä!? No siis kyl mäkin Virosta haen juotavaa joka kevät.. Oli kyllä taas niin silmiä avartava ilta että voin vaan olla ilonen että lähen tollasiin juttuihin mukaan sen kummempia miettimättä. Elämä on hirveen lyhyt ja spontaanit jutut on parhaita.

Mut tosissaan, jos tällä kertaa millään säästyis noilta taudeilta ennen Nizzaan lähtöö nii olis ihan kauheen kiva. Terkuin, alan tosissaan uskoo et mut on kirottu tän asian suhteen. Viimesin Ranskan reissu leirikoulussa meni lääkärissä ravaten keuhkoputkentulehduksessa. Kanarialla makasin hotellihuoneessa ja sieltä palatessa lääkäriäiskä meinas viedä mut sairaalaan. Turkissa mahakivuissa. Lontoossa flunssassa. Ei siinä, kaikkeen tottuu. 😀

PS. Voisko tän postauksen sanamäärän (296) vaihtaa mun ruotsin kirjotelmaan (kolkytkaks miinus otsikko)?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.