VALIKKO
8.8.2016 23:20

SITÄ SYYSMUATIA

kollaasi3

kollaasi4

”Miten pukeutuisin jos jaksaisin pukeutua” -setit. Voisin ottaa noi kaikki heti kun joku sais mun päähän sopiin yhenki lippiksen. Ku ei meinaa sovi. Niin paksu letti että lippis litistää vaan sen päälliosan sellaseen pikku lyttyyn ja hiukset tulee sieltä sellasena kunnon heppatytön pehkona. Mielikuva 5/5. Toi Mikki hattu on kyllä nii hieno et se on varmaan pakko laittaa tilaukseen.

Mun piti tehä tästä sellanen back to school -inspiskollaasi, mut tästä tuli nyt vähän tämmönen kesän ja syksyn kombinaatio. Mitäs tykkäätte? Ois ainaki parempi tykätä, tähän postaukseen meni joku helkkarin kuus tuntia yhteensä. Huomasin viel jälkikäteen et noi noudattaa ihan samaa kaavaa: lippis, reppu, Levikset ja harmaa neule. Mut ei oo kai niin justiinsa. (Settien tiedot löytää täältä).

Nyt painun pakkaileen koska huomenna starttaillaan auto kohti Norjaa. Meinas tulla pieniä mutkia matkaan kun Visan auto reistailee eikä oltais varmaan uskallettu lähtee sillä. Onneks isi pelasti ja saatiin sen auto lainaan eikä tarvii kuumotella koko reissua et leviääkö auto käsiin jossain Norjan perämettässä. Pakkaamista en oo luonnollisestikkaan alottanu vaan istun koneella näpyttelemässä postausta (prioriteetti numero yksi). Väsyttää ihan törkeesti vaikken ikinä ees mee näin aikasin nukkuun. Miks aina sillon vois nukahtaa sekunnissa kun olis kaikkee pakollista tehtävää.. Hitaiden kasarihittien repeatilla kuuntelu saattaa olla myös osasyyllinen asiaan. Nothing’s Gonna Change My Love For You, paras ikinä.

Meiän reissua voi seurailla Snapissa nimimerkillä anettekristiina!

 

Kommentit

  • Anniina

    Tykkään. Kollaasien tekemiseen menee kyllä aina ihan sikana aikaa 😀 Ei mullekaan sovi lippikset, näytän kaljulta 😀 Norjan roadtrip kuulostaa siistiltä, mukavaa reissua teille!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.