VALIKKO
17.6.2016 15:25

STILL ALIVE

 

muumiii1

Minä, maailman kaunein auringonlasku ja keskellä pääsykoehelvettiä.

Noni. Nyt ois kaikki pääsykokeet ja elämäni stressaavin ajanjakso takanapäin. Tuntuu että toi älytön stressi on jääny kyllä edelleen päälle, mut ehkä tää tästä kohta. Tänään pääsen ainakin rentoutuun Olavi Uusivirran keikalle Jyväskylään! Olin jo ihan menettäny toivoni asian suhteen kun en saanu ketään mukaan mut onneks Mia tuli ja pelasti. Tulee kunnon fläsärit meiän 2014 vuoden Ruisrock-reissusta kun aurinko paisto kirkkaalta taivaalta, molemmilla pari shottia siinä alla ja kerittiin just Olavin keikalle. Hyviä muistoja! Onko joku teistä tulossa tänään Katseeseen? 

Sunnuntaina hyppäänkin sit taas bussiin kohti Tampereen rippijuhlia ja juhannuksen viettoo Visan mökille. Kaverit, veneilyä ja kuuma grilli ai että. Veneilyllä meinaan kyllä sitä kun pari vuotta taaksepäin lähettiin souteleen ja päädyttiin joidenkin keski-ikästen juhannusbileisiin vastarannalle. Sanotaanko että mielenkiintonen reissu kaikinpuolin. 😀

Nyt Kiiaran Goldin ja Livin’ On A Prayerin siivittämänä valmistautuun iltaa varten, hyvät juhannukset jo ennakkoon kaikille!

Kommentit

 • Nimetön Nimetön

  Voi ei. Löysin sut kun googlasin onko hotmailia enää olemassa. Selvästi ne on velkaa sulle kassillisen mainosdollareita. Hyvät jatkot ja anteeks häiriöstä. Ps. Those eyes.

   0
  • Anette

   :D:D:D Hahahaha! Piristit mun iltaa, kiitos kommentista.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.