VALIKKO
7.1.2018 13:16

TONTTUPÖYTÄ JA

En keksinyt raflaavaa otsikkoa niin jätin sen tuollaiseksi. Miksi tuhlata aikaa hyvään otsikkoon kun voi myös jättää sen kesken?

Oon ihastunut viikon sisällä tonttupöytään. En ihan vielä 4D: Elämäni objektiseksuaalina -tasolla mutta täytyy sanoo että kyllä mun elämään jää kultaisen tonttupöydän kokonen aukko jos en jossain kohtaa saa hommattua itelleni Kartell Attila Gnome -pöytää. Se on ehkä yks hienoimmista esineistä mitä mun verkkokalvoille on tallentunu. 293 euron hinta, opiskelijastatus ja samanaikainen matkakassan kerääminen on vaan pienenä kiilana meiän yhteisen tulevaisuuden välissä ja se vähän harmittaa. Oon myös lukenu vetovoiman laista ja oon melko varma siitä että tonttupöytä on mun ensimmäinen haaste matkalla pidempiaikaisempaa onnea. Ehkä mun ja tonttupöydän tiet silti kohtaa vielä jos niin on tarkotettu.

Nyt kaikki miettii että missä helvetin oudossa kaninkolossa oikein asun kun haaveilen tonttupöydistä mut ei hätää, tää on hyvin white girl -kaavaa noudattava luukku ilman syvällisiä sisustustarroja.

Kuvan dramaattinen värimaailma kuvastamassa säästöpossuni marttyyriksi heittäytymistä kun kuuli tonttupöydän ostoaikeista.

Juuri nyt kuuntelen Justin Timerblaken My Lovee ja mietin pääni puhki minne hakisin ens syksyks vaihtoon. (APUA). Tällä hetkellä päällimmäisenä on vaan stressi, paniikki ja ahdistus sen suhteen miten saisin järjestettyä kaiken vaihtoo varten ja omaan elämäntilanteeseen sopivaks. Oon toisaalta hyvä pakottaan itteni oman mukavuusalueen ulkopuolelle joten hyvin luultavasti laitan hakemuksen meneen. Mietin tätä asiaa kuitenkin ehkä siltä kantilta että mieluummin paska reissu kun että kaduttais oma nössöily. Ja hei onhan ehkä olemassa sekin vaihtoehto et kaikki menis hyvin. (:D)

Oon miettiny että kohteena Britit tai Kanada vois olla siisti. Saksakin vois olla jees ja Ranskakaan ei oo poissuljettu. Kuitenkin mun hakemus ja keskiarvo ja kaikki riittää jonnekin Mongoliaan (kaikella kunnioituksella Mongoliaa kohtaan) mutta sit vaan reppu* selkään ja Mongoliaan seikkaileen. #vainanettejutut goes Mongolia.

*PS Reppua ei ole koska se mihin olin iskeny silmäni ehdittiin loppuunmyydä Zalandolta. Tää on ehkä epätoivosempaa kun en tiedä edes mikä mutta jos jollain ois sattumalta Herschelin reppu sävyssä Strawberry Ice koossa Xtra Small ja haluis siitä luopua niin kiitos ostan laita mulle viestiä.

Kommentit

 • Jenna

  Tosiaan mielenkiintoinen otsikko, koska halusin tietää mitä ”ja” jälkeen seuraa.. 😀

   1
  • Anette

   Haha näköjään tääkin lähestymistapa voi toimia 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.