VALIKKO
21.1.2018 15:39

UNELMIEN TULEVAISUUS?

Prince Charming ja ehkä yks tai kaks lasta joskus hyvin hamassa tulevaisuudessa. Keskikokonen omakotitalo (mulla on nyt jo vaikeuksia siivota kerrostaloasuntoo), iso piha ja kaks sikaa jotka asuis puoliks ulkona ja puoliks sisällä. Niiden nimet ois Bob ja Marley. Tai Bob ja Gary. Tai Barney ja Bubble. Aristoteles ja Honey Boo Boo ois myös hieno yhdistelmä. En oo ihan vielä päättäny. Niillä ois joka tapauksessa semmonen luukku ovessa. Kultanen tietenkin.

Mun talossa ois jossain huoneessa mustavalkonen shakkiruutulattia. Oon aina haaveillu semmosesta. Kauhuskenaario ois kokovalkonen talo ilman mitään persoonaa. Unelmien koti ois pohjaväreiltään suht hillitty mutta siellä täällä ois erilaisia yllättäviä ratkasuja tuomassa eloa kämppään. Haluaisin yhdistellä industrial-tyyliä moderniin ja heitellä sinne tänne aksenttivärejä. Mulla ois aina kasa kauniita kukkia maljakossa.

Mun työ ois semmonen joka haastais silleen sopivasti ja jossa voisin toteuttaa itteeni ja ehkä edetäkin joskus jos siltä tuntuu. Töistä palatessa ottaisin päikkärit mun sikojen kanssa. Aamulla kun kattoisin ikkunasta ulos mun jättisiat kirmailis nurmikolla ja jahtais perhosia. Siat ois tietenkin pelastettu jonkun kauheen kohtalon kynsistä. Päivät soittelisin ukulelee ja hengailisin kavereiden kanssa joiden kanssa kaveruus säilyis vaikka elämäntilanteet vaihtelis. Realistisesti asuttais kaikki samassa naapurustossa. Juhlia järjestäisin joka toinen viikonloppu.

Jos sellaselle utopialinjalle vielä lähetään niin mun olohuoneessa ois aina tilaa yksityiskeikoille jotka Justin Bieber, RHCP tai Olavi Uusivirta tulis heittään ihan muina miehinä. Mulla on siis kolme vaihtoehtoo a) hankkiutua upporikkaaks b) voittaa jossain kisassa c) alkaa luomaan uraa seurapiiritähtösenä. Siitä sitten vaan valitseen.

Toiveissa olis lisäks että minä ja mun läheiset pysyttäis edes suht terveenä ja rupsahtaisin vasta sit joskus mummelina. Vähintään kerran vuodessa pakenisin jonnekin kauas reppu selässä seikkaileen enkä ottais elämää koskaan liian vakavasti. Tarttuisin joka tilaisuuteen tehdä jotain uutta ja mielenkiintosta. Oisin viisas, lämmin ja hauska ihminen. Oppisin koko ajan uutta enkä ikinä katkeroituis. Siinä mun unelmien tulevaisuus tiivistettynä.

Kommentit

 • Jasu

  Sä olet ihana <3 Sun tulevaisuus kuulostaa ihanalta!

   1
  • Anette

   Sit kun vielä pääsis elään sitä! 😀 Voih samoin <3

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.