VALIKKO

#vainanettejutut

30.9.2016 23:32

URPO & TURPO

radissonbluradissonblu3radissonblu1radissonblu4

Historia toistaa jälleen itseään. Todistin taas itelleni et mun reissuihin lähteminen on aina yks katastrofi. 😀 Vai voidaanko puhua enää reissuun lähtemisen katastrofeista jos mun urpoilu jatkuu koko reissun elämän ajan? Tästä hyvänä esimerkkinä automaatille unohtunu kaheksankymppiä (Veke oli onneks seuraavana jonossa ja huomas………………….. hups), rautatieasemalle tippunu miljoonan maksanu fanipaita (feeling like Hannu ja Kerttu) ja mitä kaikkee. En ees muista. Veke varmaan ihan sen takia kävelee mun takana et voi noukkia mun tiputtamia tavaroita. Ei siinä, myös Veke pääsi näyttään taitonsa kun tiputti täyden salaattilootan keskelle kauppaa kun pitäis jo juosta bussiin. Toiseen juttuun en saanu julkasulupaa ettei tarkoin varjeltu prinsessa-imago sais säröjä. Kyseistä parasta ystävääni siteeraten: ”Onks muidenki elämä hankalaa vai onks mun elämä vaan ekstra hankalaa?”. Hahah. Onneks on joku jonka kanssa jakaa tää elämän strugglingi, love you. Mut oikeesti, jos joku elämäohje pitäis tässä heittää niin lähtekää reissuihin, juhliin ja eri tapahtumiin AINA ilman mitään odotuksia. Ei voi kun yllättyä positiivisesti. 😀 Vaikka mulla oli ihan paska aamu ja kirosin jo mielessäni ettei ees kiinnosta lähtee niin meillä olikin aivan ihana ja rentouttava reissu. Kiitos. <3

Oltiin siis viime maanantai ja tiistai Helsingissä koska Justin ja miljoonan vuoden hype ja odotus. Oltiin varattu hotellihuone Radisson Blu Plazasta joka kyllä vaihettiin aika äkkiä, ei kun respaan valitus ja muutto uuteen huoneeseen. Meille oli siis jostain syystä laitettu yhdistelmähuone ja oven takana oli jotain pälättäviä intialaisia. Muuten voisin kyllä suositella ja sanoisin että toi Super Breakfast -nimee kantava aamiainen oli aika hyvä! Aattelin et toi keikka ansaitsee ihan oman postauksensa koska olihan se nyt ihan himmeetä. (Opin ton sanan tänään Mikael Gabrielilta).

Mut hei, kai ootte kaikki tulossa huomenna 1.10. blogikirppikselle Harjulle klo 12-15 (Sepänkatu 3)? Tästä mun aiempaan postaukseen aiheesta. Nähään siellä!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.