VALIKKO
23.3.2017 22:01

LIFEHACKEJA JA ITSESTÄÄNSELVYYKSIÄ

Tänään kun ladoin astioita tiskikoneeseen tuli sellanen fiilis et tää on ihan kivaa. Kotityöt.. kivaa? Sit tajusin itsestäänselvyyden. Meillä ei siis aluks ollu täällä Jyväskylän kämpässä tiskikonetta ja vihasin yli kaiken tiskaamista. Siis melkein yhtä paljon kun Exceleitä mut siis kuitenki hyvin paljon vähemmän. Tossa hetkessä tajusin et sun pitää nähä paskaa ennen kun voit oikeesti arvostaa jotain. Jos multa kysytään niin tiskaaminen on pahimman luokan paskan näkemistä. (Excelin jälkeen siis). Voiks ikinä yltää samanlaiseen euforiaan jonkun asian suhteen ellei oo joskus ollu epätoivonen sen suhteen? Mä sanoisin et ei.

Jos oot siis ostamassa tiskikoneen niin jynssää sun astiat eka hammasharjalla vuoden ajan. Toimii. Et muuten ikinä elämässäs tuu valittaan tiskien tyhjentämisestä. Kärsi siis vähän eka niin sul on mahollisuus olla tosi onnellinen.

Heimlich has seen some serious shit.

(kuva)

PS. Oisko jollain ideoita miten hakukoneoptimoida teksti jossa puhun parin lauseen verran tiskikoneesta vertauskuvana elämään? Artikkelikuvana toukka tuijottamassa tyhjyyteen?

Öitä!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.