VALIKKO
8.5.2017 18:57

VIIME VIIKKOJEN TÄRKEIMMÄT OPETUKSET

Kaikkien näiden vuosien jälkeen Nicaraguassa ja Guatemalassa soitetaan edelleen aktiivisesti Macarenaa. Kaikki hyvä loppuu aikanaan paitsi HEEEEY MACARENA.*

Vain Anette K. Isoaholle on mahdollista ohjata Facebook-kirppiksen ostaja täysin väärään osotteeseen kaikkien jumalien selän taakse ja vielä niin, että ostaja ois oikeesti asunu samassa rakennuksessa kun ite.

Koulutehtäviä on ihan turha alottaa tekeen aikasin. Ennätys palautusaika on minuutti ja keskiarvo kolme minuuttia ennen laatikon sulkeutumista. Laatu vähän kärsii MUTTA VALMIIKSI TULEE.

Laukun siistinä pitäminen, koulu, vapaa-aika. Valitse yksi.

Ikääntyminen ei ookkaan ihan niin paha juttu kun hengailee vaan mahollisimman vanhojen tyyppien kanssa. Jos siis haluut olla mun kaveri, niin mun uus kriteeri on se et sun pitää olla ikäloppu. 25 riittää.

Planeettamme Maa on paras ohjelma mitä tuut ikinä kattoon. Pidin erityisesti siitä kohasta kun kaks miesheppaa tappeli ja voittaja sai kaikki chicksit. Se on SITÄ ELÄMÄN PELIÄ SE.

*lähde: maailmanmatkaaja, Sere ”Kokis” Pitkänen

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.