VALIKKO
19.1.2017 21:27

VOIKSÄ SEURUSTELLA MUN TYTTÖYSTÄVÄN KAA ELI NIZZA OSA 1

Yleensä loman lopussa on jo sellanen fiilis et ihan kiva lähtee takas Suomeen. Nyt vaan masensi tulla takas tänne. Voisin hyvin kuvitella asuvani vielä joskus Nizzassa tai ylipäätään jossainpäin Ranskaa. Ihan ku ois oikeesti kotiin tullu. Ystävällisiä ihmisiä ja upeeta arkkitehtuuria. Ihana rakas kieli. Markettiruuat freesimpiä. Mansikat halvempia. Viimesin olis siis se painavin syy. Euro kakskyt 250 grammaa mansikoita. Saatoin ostaa niitä yli kymmenen rasiaa. Hups. Vähän itken myös kun framboise tarteja ei saa Suomesta!! Ihan sika hyviä. Maistakaa jos käytte. Niitä pyöreitä! Meiän hotellissa (Résidence Lamartine) oli kans tosi hyvä hinta-laatusuhde. Jos meette isolla porukalla tonne niin kantsii kattoo toi! Ihan keskustassa ja kivat siistit huoneet hyvällä keittiöllä.

Mut joo, vois kai olla hyvän loman mittari että Visaa pyydetään seurusteleen toisen äijän tyttöystävän kanssa koska se on ”nätti äijä, nätti äijä” ja miljoona bro fistiä perään. Perinteistä. Oltiin siis kiertelemässä baareja kun törmättiin pariin suomalaiseen tyyppiin meiän lennolta ja keskustelu pääty tohon. En jaksa enää ees yllättyä näistä toinen toistaan randomemmista tilanteista kun liikkuu ton yhen seurassa ja olishan toi nyt ollu siis täysin epäkohteliasta kieltäytyä..

Yritän tällä kaikella sanoo kans että olipas kiva reissu ja voi että kun ei napostele tää Suomessa oleminen. Miks kukaan ei sano mua Suomessa mademoiselleks??? Neitinä oli kivempaa. Terroristitkaan ei pahemmin kuumotellu. Tsiljoona poliisiautoo ja tsiljoona poliisia kaarsi kyllä juna-aseman eteen just kun lähettiin takas lentokentälle. Koitin tarkkailla uutisia oliks siellä jotain hämminkiä mutta tais olla vaan väärä hälytys.

Nizzassa höpötettiin monen paikallisen kanssa ja seikkailtiin siellä sun täällä vähintään kymmenen kilsaa päivässä. Istuskeltiin iltaa hotellilla parin euron viinien kanssa, pelailtiin casinoilla ja rapsuteltiin maailman söpöintä Beethovenia. Vähän viilee oli mut se oli kyl ainoo miinus. Tai no joo, yhtä juttua mietin edelleen. Jos hintataso on about samaa kun Suomessa, ehkä paikottain vähän halvempaa, niin miten.. MITEN pullollinen kaupan parinkytä sentin vettä maksaa ravintolassa parhaimmillaan kuus euroo? Mitä helkkaria ranskalaiset? 😀 Yritetääks tällä jotenki kompensoida ruuan hintoja vai mitäh. Muut juomat oli ravintolassa kans hintavahkoja mut ei mitää verrattuna noihin vesikatteisiin. Monaco oli myöskin pettymys mut siitä voisin kirjottaa ihan oman postauksen. Ei siinä. Ei paljoo paina koska meillä oli hyvä reissu!

Ainii pakko vielä mainita et olin ihan taivaassa kun Smart Minejä kruisaili jokapuolella. Rehellisesti hienoin auto mitä oon nähny. Ei paljoo Monacon Ferrarit vetele noille vertoja.. Miettikää ny tollanen pastellin värisenä.. Kui cool.. Ikinä en luopuisi..

Mut nyt, à bientôt.

Kommentit

  • Anniina

    Nizza on kyllä tosi kiva kaupunki ja ylipäätään Etelä-Ranska… ja koko Ranska! 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.