VALIKKO

#vainanettejutut

14.9.2017 15:30

YSTÄVÄ WANTED !!!!

Ei tässä maailmassa hitto mitään saa ellei kysy.. Eli tää ois nyt niinku ilmotus et haluisin uuden ystävän koska mun paras ystävä on hylännyt mut eikä suostu muuttaan mun perässä Jyväskylään. Et jos seuraava ystävä olis semmonen johon voisin luottaa vähän enemmän.. Ohessa pieni lista kriteereitä. CV vapaaehtoinen mutta osoittaa motivaatiota.

Iällä ei nyt periaatteessa oo väliä mut ehkä nyt sitä luokkaa et ei voida huudella puolin eikä toisin ”jonnet ei muista” -juttuja nii et vaan toinen pääsee euforiseen nostalgiahuumaan.

Mun mielestä miehet ja naiset voi ihan yhtälailla olla ystäviä joten mulle on ihan sama et mitä sukupuolta edustat. Jos sukupuoli on Fifa niin mulle on sinänsä sekin ihan sama jos kestät sen että en tiiä ikinä mikä ukkeli on millonkin aktiivisena ja painelen vaan nappeja toivoen parasta. En oo vielä toistaseks voittanu tällä boksin ulkopuolelta lähestyvällä taktiikalla mut kaikki ottaa aikansa.

Spontaanius ja sellanen pieni hölmöys ja rentous on ihan niinkun pakollista. Tosin, mäkin oon kyllä vähän takakiree ja pyörittelen silmiä pissakakkapillupalli-vitseille, eli siis pieni jousto johonkin suuntaan multa lienee myös paikallaan.

Hyvät hermot tulee myös tarpeeseen koska jos meillä on joku sleepoveri niin kukaan ei nuku kun mä oon hereillä. Yöllä juttua tulee niin paljon et nukkuun mennään vasta sillon kun mä nukahdan vahingossa.

Jos radiosta soi Justin Bieber kun istutaan autossa nii sun pitää olla sit ihan messissä mun Carpool Karaokessa.

Kohtelen kaikkia lähtökohtasesti hyvin. Toivottavasti säkin niin voitais sit yhessä pelastella kastematoja sateella, yksin siinä menee ikä ja terveys..

Kiinnostus hippiruokiin myös plussaa mut ei pakollista. Voin kyllä itekin mehustaa meille lehtikaalimehut mut sekin on välillä vähän vaivalloista niin helpointa olis ku joku muu välillä pesis sen mehustimen. Toisaalta ainainen valmius PizzaOnline-tilauksiin on hyvästä.

Mä oon aika semmonen et en jätä kaveria pulaan eikä mulle oo liian myöhästä aikaa soittaa. Mulla on kyllä kännykkä aina öisin äänettömällä et periaatteessa luon vaan tällästä illuusiota ja mielikuvaa että olisin tosi hyvä ystävä. Todellisuudessa jos joku jahtaa sua pimeessä metsässä niin mun Honor 7 Lite on näyttö alaspäin hiljasena noin kymppiin asti aamulla. Toisaalta meen aika myöhään nukkuun niin mahollisuudet sille että vastaan sillon kun joku jahtaa sua (kun eiks ne yleensä tapahdu aika myöhään illalla) on silleen ihan hyvät.

Mahdolliset lisäpisteet:

sulla on joku ihana elukka (+5)

oot lukenu Harry Potterit (+5)

oot nähny Harry Potterit (+2)

muistat Mean Girlssin repliikit ulkoo (+2)

“I’m sorry I called you a gap-toothed bitch. It’s not your fault you’re so gap-toothed.”

 

Yhteydenottosadetta odotellen,

(super super cereal) Anette

(ainoo laini jonka osaan South Parkista)

Kommentit

 • Rosa

  Muuten kyl kriteerit täyttyis mut noi hippiruuat on siinä ja siinä… Voin toki olla henkisenä tukena viinilasini kans ku sä mehustelet. Ja kahesta kissasta nyt ainaki +99!!!

  • Anette

   Haha no en oo kyllä vielä törmänny toistaseks kun yhteen tyyppiin poikaystävän lisäks joka mätsäis puolikskaan ostoskorin kanssa että sinänsä.. XD

   Äääh mäki haluaisin kissan tänne mut en ymmärrä miten ihmiset voi asua kaupungissa ilman et ne karkaa jostain ikkunasta?? How??? Mun pitää tulla ehdottomasti rapsutteleen niitä joskus.

 • juha

  En minäkään muuttaisi Jyväskylään. Mutta jos muutat pois niin nähdään taas. Kirjottele. Nähdään ehkä kun taas jonain päivänä muutat Jyväskylästä pois. Tsemppiä, onnea ja menestystä. On puistattava kaupunki tapoinensa. Ei mitään kiinnostavaa ja maantieteellisesti korvessa.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.