VALIKKO

Blogini tarina

Hyvää alkanutta vuotta 2016! Nyt uuden vuoden myötä voisi olla hyvä hetki esittäytyä ja kertoa hieman blogini taustaa. Olen siis Viivi, 33-vuotias Jyväskylässä asusteleva perheenäiti. Perheeseeni kuuluvat lisäkseni mieheni sekä kolme lapsostamme. Meillä on oma koti (omakotitalo), jota intohimoisesti yritän sisustaa vaaleaan, moderniin ja skandinaaviseen tyyliin.

Blogini on syntynyt elokuussa 2013 ollessani kotosalla hoitovapaalla. Perheeseemme oli vuotta aiemmin saapunut kolmas lapsi ja kaipasin jonkinmoista vastapainoa lapsiperhearjelle. Blogin perustaminen tuntui oivalta ratkaisulta, sillä se ei velvoittanut harrastamaan tiettyinä aikoina, vaan harrastaa pystyi fiiliksen ja luppoajan mukaan. Olin myös lueskellut muiden ihania blogeja jo pidemmän aikaa ja pohdiskellut siinä samalla usein, että voisinkohan itsekin kirjoitella blogia. Ajatus omasta blogista kypsyi siis mielessäni pikkuhiljaa ja vaati hieman rohkeuden keräämistä.

Kun olin päättänyt laittaa blogin pystyyn, mietin, minkälainen blogi olisi ”se mun juttu” ja päädyin sisustusasioista kiinnostuneena perustamaan sisustusblogin (jossa tosin on ripaus myös muuta). Blogini nimi ”Valkoinen Soihtu” tulee lempivalaisimeni mukaan. Sain 30-vuotislahjaksi Lundian valkoisen Soihtu-valaisimen, josta olin haaveillut jo pidemmän aikaa ja yhä edelleen jaksan valaisinta tuijotella ja ihastella, on se vaan kaunis <3

Olen kirjoitellut blogiani TÄÄLLÄ jo 2,5 vuotta, saanut upean joukon mahtavia lukijoita, tutustunut loisteliaisiin bloggaajiin, tehnyt hienoja yhteistyöjuttuja, voinut toteuttaa itseäni kirjoittamisen ja valokuvauksen voimin, käynyt erilaisissa blogitapahtumissa ja –kokoontumisissa, saanut roppakaupalla iloa ja vastapainoa kaikelle muulle. Oman blogini kautta olen saanut myös pari sydänystävää, mikä on ehdottomasti se kaikkein parhain juttu, mitä tämä harrastus on tuonut tullessaan<3 Voin siis sanoa, että bloggailu on antanut niiiiiiin paljon enemmän kuin koskaan olisin osannut edes kuvitella! Toki mikään ei ole tullut ns. ilmaiseksi, vaan vaatinut mahdottoman määrän ”työtunteja”, aikaa ja vaivaa, mutta aivan ehdottomasti bloggailu on tuonut suuremmin kuin mitä on ottanut!

Sellainen on ollut blogini taival. Toivon, että tulevaisuuskin tuo blogiini kaikkea hyvää! On huippua olla osa Stooria ja päästä tutustumaan Stoorista löytyviin tarinoihin!

Toivotan sinut lämpimästi mukaan blogini matkaan <3

Tässä vielä kuvia uudenvuodenaatolta. Me otimme vuoden 2016 vastaan rakkaan ystäväperheemme kanssa. Teimme hyvää ruokaa, saunoimme, ammuimme raketteja ja valoimme uudenvuodentinat; perinteisiä juttuja siis. Ihan parhautta <3

IMG_0168tiyiuiti1

IMG_0195uyoyo1

IMG_0204tyitikk1

IMG_0160yuoyo1

IMG_0225trirti1

Iloisesti kuplivaa vuotta 2016 jokaiselle <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.