VALIKKO

Joulujuttuja ja toteutunut haave

Jouluaatto tuli ja meni. Meidän perheen aatto sujui leppoisasti kotosalla ollessa. Saimme miehen vanhemmat sekä siskon kanssamme juhlistamaan joulua. Söimme hyvin, kävimme kynttilänvalossa joulusaunassa ja nautiskelimme kiireettömästä olosta. Tänä vuonna emme kutsuneet pukkia kylään (lahjat löytyivät ulko-ovelta), mutta naapurimme kuitenkin järjestivät illemmalla, lahjojen jaon jälkeen lapsille (ja meille aikuisillekin) ihanan yllätyksen, kun soittelivat, että ulkona liikkuu tonttu! Lasten iloa oli mahtava seurata, kun he innosta piukeina ravasivat ikkunoissa katselemassa pihalla juoksevaa ja vilkuttelevaa tonttua! Myös pukki kävi tonttushow’n jälkeen ovella tuomassa ”väärään” osoitteeseen joutuneen paketin lapsille. Näimme siis sittenkin pukin ja hänen lisäkseen vielä tontunkin! Huiput naapurit meillä!

Joulupöydän laatikot tilasimme raakapakasteina lounasravintolasta/pitopalvelusta, erilaiset kylmät lisukkeet ostimme kaupasta ja miehen vanhemmat toivat karjalanpaistin sekä kalat. Hyvin helpolla siis pääsimme ruokien suhteen! Ja täytyy sanoa, että hyvää oli, superhyvää! Aaton jälkiruokakuppikakut tilasin jyväskyläläiseltä Minna bakes’ilta. Minna tekee mm. upeita kakkuja, macaroneja, kuppikakkuja sekä keksejä! Niiiiiin herkullisia ja kauniita! Suosittelen ehdottomasti maistamaan, jos asustelet Jyväskylän seudulla tai liikut täälläpäin!

_MG_9793yoti

_MG_9855ytitiy

_MG_9862tyitiiiiii

_MG_9866tyihghgh

_MG_9827tufjgj

_MG_9838rirtirty

Vaikkakaan lahjat eivät ole joulussa lähellekään se tärkein juttu, tuovat ne silti suuresti iloa! Kaikki me saimme mieluisia lahjoja ja niistä olemme erittäin kiitollisia sekä onnellisia! Jouluna(kin) sitä aina pysähtyy miettimään, että miten onnekas onkaan! Ei todellakaan ainoastaan lahjojen suhteen, vaan yleensäkin. Asioita ei saisi pitää itsestäänselvyyksinä, sillä sitä ne eivät ole.

Jouluaattoilta ja joulupäivä kuluivat mukavasti lasten kanssa uusia legoja rakennellen ja Kätyrit-leffaa katsoen. Minä tutustuin (ja tutustun yhä edelleenkin) myös uuden kamerani asetuksiin! Hetken aikaa menee varmasti uusien juttujen ja kameraniksien opettelussa, mutta jo nyt tuntuu siltä, että kuvieni laatu tulee paranemaan paljon! Kamerahaaveeni toteutui, oih <3

IMG_9883trurtiri

IMG_9896hkghk

IMG_9974rtriri

Iloista Tapaninpäivää!

PS. Kirjoittelen pienen esittelypostauksen itsestäni sekä blogistani tässä jossain vaiheessa! Myös täältä voit lueskella blogini tarinaa ja vanhoja blogipostauksiani.

*kuppikakuista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.