VALIKKO
17.1.2016 13:40

Kotimme uudet upeat taulut!

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Sain mahtavan mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Desenion kanssa ja valita heiltä kotiimme muutaman ihanuuden kehysten sisään. Deseniolta löytyykin todella upea ja laaja valikoima julisteita, printtejä ja kehyksiä, joten valinnanvaikeus julisteita etsiessä iski tahtoi tai ei! Mietin pitkän aikaa, minkälaisia julisteita meille valitsisin; pohdin, valitsisinko julisteet sopimaan yhteen kollaasimaiseen muotoon vai valitsisinko yksittäisiä ihanuuksia. Päädyin jälkimmäiseen.

Ensimmäinen valintani oli helppo. Ihastuin täysin ja ensisilmäyksellä Clouds-julisteeseen. Paikka tälle taululle on vielä hieman hakusessa, mutta nyt se on saanut jo useamman viikon ajan nojailla rennosti ruokailutilamme seinään yhdessä tyttöni tekemän ”Hyvä päivä” -taulun kanssa. Täydelliset yhdessä <3

IMG_0380sdgsdg

IMG_0383sdgggg

IMG_0373gjhjhjj

Seuraavat valintani edustavat mielestäni hyvin nykytaidetta. Julisteista löytyy järkyttävä määrä asennetta, naisenergiaa ja myös syvempää merkitystä. Toinen tauluista löysi paikkansa eteisaulan kollaasiseinältä ja toinen Lundian Soihtu-valaisimen kyljestä.

IMG_0412retyuy

IMG_0397fhhfghgh

IMG_0029uuip

IMG_0418reyyyy

Valitsin näiden kolmen julisteen lisäksi puhuttelevan intiaanikuvan. Intiaanin vakava katse on vangitseva! Kokeilin, miltä sulkapää näyttäisi tokaluokkalaisemme huoneessa ja näyttäähän se, kivalta!

IMG_0342yuooo

IMG_0337yuouyoo

Viimeinen, muttei vähäisin valintani Deseniolta oli kuparinen ananasjuliste. En tiedä, mikä ananaksissa vetoaa minuun, mutta jokin se on! Meiltä löytyy myös ananasaiheinen säilytyspurnukka (jonne laitan aina perjantaisin lapsille karkkiyllätykset<3) ja kaupan hyllyillä usein mietin, ostaisinko ihkaoikean ananaksen ihan vaan silmäniloksi 😀

IMG_0364hjlhlhlh

IMG_0351tääää

Suosittelen tutustumaan Desenion valikoimiin, jos et vielä sitä ole tehnyt! Deseniolta löytyy taulu seinälle kuin seinälle!

Iloista sunnuntaita!

PS. Blogini löytyy myös Facebookista sekä Instagramista (@valkoinensoihtu), olet lämpimästi tervetullut seurailemaan<3

 

Kommentit

 • Hanna Laine

  Olen ihastellut tuota samaa Clouds-julistetta. Olisin varmaan sen jo tilannutkin, mikäli olisi sopivammat koot olohuoneeseen. Isoin koko siis liian iso ja seuraava koko liian pieni 🙁

   0
 • Seija

  Ihkuja valintoja <3 persoonallisia ja jokainen sisältää jo tarinaa ja ajatusta joka on mielestäni upea juttu 🙂

  Iloa sunnuntaihin <3

   0
  • Kiitos♡ Kyllä oli melkoiset julistepohdinnat, ennen kuin tein lopulliset valintani 😀 Kovasti yritin pohdiskella, miksi valitsisin juuri tietyn julisteen…halusin julisteilla olevan jotain merkitystä, ei ainoastaan kiva kuva:)

    0
 • Hanna/ Pastellimaja

  No kivaltahan ne näyttävät sinunkin valinnat! Tuota inkkaria vatvoin minäkin ensi alkuun :).

   0
 • S - Beauty of Life

  Kauniit! Mullakin on ihania Desenion jullareita 🙂 Niistä lisää myöhemmin!

  Siis mä yritin lisää sun blogin osoitetta lukulistaan niin tuli kaikki stoorin blogit…teinköhän jotain väärin?

   0
  • Kiitos<3 Hmmm, mitäköhän julisteita oot valinnut:) Mielenkiinnolla odottelen postausta!

   Juuh, kun Stoori-blogin lisäilee listaan, niin pitää laittaa näin:

   http://www.stoori.fi/valkoinen-soihtu/rss

   (ja typerää on, bloggerin vika kai, että vain yhtä Stoori-bloggaria pystyy lukulistan kautta seurailemaan). 🙂

    0
 • Petra Puistolassa

  Muhun kanssa vetoaa kaikki ananakset ja sen lisäksi myös päärynät 😀 Kivoja julisteita valitsit! Pitääkin käydä katsomassa, josko tuolta löytyisi meillekin jotain, olohuoneen seinä huutaa jotain uutta piristystä 🙂

   0
 • Johannasibe

  Olisin kysynyt mikä teillä on tuo lattiamateriaali mikä näkyy esim. ananastaulu- kuvassa. Onko laminaatti? Kenen valmistama? Mikä väri ? Onko luonnossa tummempi/vaaleampi?
  T. Johanna

   0
  • Lattiamme on laminaattia ja hankittu K-raudasta. Lattia on Cello Aspen Oak (8630) ja ollaan kyllä oltu todella tyytyväisiä valintaamme:) Lattia on pysynyt erittäin hyvässä kunnossa, vaikka siinä on ajettu rallia ties minkämoisilla autoilla, tiputeltu painavia juttuja sen päälle ja pelattu päivittäin sählyä:D Kuva antaa mielestäni melko totuudenmukaisen kuvan lattian väristä…on siis todella vaalea, ripauksella vaaleanharmaata.

    0
 • Kaisa J - Koti-ikävä

  Hienoja valintoja! Omaksikin yllätyksekseni suosikkini oli tuo värikäs, täynnä asennetta oleva printti. Mutta oikeastaan jokaisen noista kyllä huolisin omallekin seinälleni.

   0
 • Ruut

  Ihanat oot valinnu. Muistan kun itekin muutama kk sitten pähkäilin noita, kun olis siellä aika monta ihanaa ollut!!

   0
  • Kiitos:) Juu, niiiiin monta ihanaa, että ihan oikeasti mäkin pohdiskelin valintojani pitkään ja hartaasti:)!

    0
 • Sike

  Ihania tauluja. Ihailin Instan puolella jo jotain näistä :). JKelpaisi tänne myös ♥

   0
 • souliina

  Upeita julisteita kaikki, mutta tuo ananasjuliste on kyllä ihana 🙂 Mistä olet hankkinut eteisen maton, silmiini pisti oitis se, tahtoo samanlaisen 😉

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.