VALIKKO
28.3.2016 12:25

Tytön huoneen uudet upeat taulut!

Kaupallinen yhteistyö: Herttanen

Kirjoittelin muutama viikko sitten yhteispostauksen tyttöseni (6 v.) kanssa. Postauksessa tyttö suunnitteli oman haavehuoneensa (TÄSTÄ pääset lueskelemaan juttumme). Postauksemme jälkeen ihana Anne sisustusliike Herttaselta otti minuun yhteyttä ja kertoi, että tykkäsi kovasti blogikirjoituksestamme ja jos haluaisimme, Herttanen voisi lähettää sisustelijatytölle Rebecca Jonesin julisteen (Rebecca Jonesin julisteet olivat juuri niitä, joihin tyttöni ihastui, kun suunnittelimme hänen haavehuonettaan). Aivan mahtava yllätys ja niin ystävällinen viesti Annelta! Ehdottomasti ottaisimme julisteen vastaan ♥

Kun mietimme tytön kanssa sopivaa paikkaa julisteelle, päädyimme yhteistuumin siihen, että juliste (=taulu) tulisi hänen sänkyseinustallensa. Nooh, koska yksi taulu näyttäisi seinällä melkoisen yksinäiseltä, päätin tilata Herttaselta saamamme julisteen lisäksi kaksi muutakin Rebecca Jonesin julistetta.

Nyt julisteet ovat päässeet kehyksiin ja tytön huoneen seinälle. Täydelliset! Rebecca Jonesin julisteiden kuvitus on ihanan tyttömäinen ja kaunis. En yhtään ihmettele, että neitonen ihastui niihin!

IMG_1536tyotoll

IMG_1557rtiritr

IMG_1545tyiiiii

IMG_1543uiyiyi

IMG_1546rturtu

IMG_1539truiri

IMG_1548tylulhj

Kiitos Herttanen! Teit tytön todella iloiseksi!

Iloista maanantaita jokaiselle!

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.