VALIKKO
9.1.2018 16:53

Ikuinen sisustusprojekti nimeltä koti

Koti on ihana paikka. Kotona on kiva olla, sieltä ei haluaisi poistua, sinne on kiva palata. Yhtenä iltana jouduin kysymään mieheltä tuntuuko meidän koti hänen mielestään omalta. Onnekseni hän vastasi että tuntuu ja tykkää kaikista meidän kodin tavaroista. Olen valinnut (miehen hyväksynnällä) suurimman osan meidän huonekaluista ja sisustusesineistä ja tuohon kysymykseen liittyen hän sanoikin että luottaa vaistooni, koska minulla on silmää sisustaa. SILTI vähän väliä tuntuu että jotain pitää uusia tai vaihtaa tai siirtää paikkaa tai tai tai.. Miksi tuntuu, että koti ei kuitenkaan koska ole valmis?

Olohuoneen kasvojen kohotus

Mainitsin aikaisemmin, kuinka saimme vanhemmiltani heidän vanhat sohvansa (kuuluisat Ikean Ektorpit kahden ja kolmen istuttavina) ja tässä ne nyt ovat. Ihan ehdottomasti mukavimmat sohvat joissa olen koskaan istunut, lämmin suositus siis kaikille Ektorpeille. Haluan, että sohvalla voi istua ryhdikkäästi mutta myös löhötä ja näissä sohvissa molemmat onnistuvat. Vaikka päälliset ovat (arat) valkoiset, ne puhdistuvat kuitenkin pesussa kuin uudeksi.

Sohvan oikealla puolella näkyy kalkkimaalilla maalaamani kukkateline, se oli siis aikaisemmin tumman ruskea.

Meidän olohuone ei ole ainut, joka on kokenut kasvojen kohotuksen. Suomalaisten suosima Havi-kynttilämerkki tunnetaan myös nimellä Havi’s, joka sisältää ihania tuoksukynttilöitä, kauniita lyhtyjä sekä ihania keittötuotteita, kuten patalaput ja servetit. Ehdottoman rakastunut olen tähän selja-kuosiin ja harmittaakin että Kärkkäiseltä oli patakintaat loppunut tässä kuosissa.

Tämä lehtiteline on ystäväni käsialaa ja tämä paljastui pukin tuomasta paketista. Aivan täydellinen! Ihanaa, että mulla on näin taitava ystävä 🙂 Meillä oli monta vuotta vanha Askon ruskea lehtiteline, joka sai väistyä tämän kaunokaisen tieltä.

Yllätys, että olen muiden tavoin innostunut eukalyptuksesta. En vaan uskonut, että sellainen sopisi meidän seinälle ja arvatkaa, olenko rakastunut? Olen.

Peikonlehti-trendiin heräsin hieman myöhässä, mutta ylpeä olen siitä, että se on vielä hengissä. Vanha ikkuna on löytö Facebook-kirppikseltä ja sen sisällä oleva valoketju Clas Ohlsonilta.

Kasvirakkaus

Olen harvinaisen huono viherpeukalo, sain juuri yhden ilmakasvinkin kuolemaan. Silti, aina uudestaan ja uudestaan, ostan kauniita kukkia ja kasveja kotiin.

Citymarketin alesta löysin tämän ruukkuruusun, ei kai tämän hengissä pitäminen voi vaikeaa olla? Kaunis se on joka tapauksessa, kestää minkä kestää.

Kummallisen fiksaation olen kehittänyt myös huonekuusiin (tämä on kyllä jokin muu) ja tämä on niin kaunis hopeana, että en voinut jättää sitä kauppaan (maksoi jopa yhden euron). Ruukku on hieman pieni, koska en ole ehtinyt vaihtaa multaa tuohon, mutta ruukku on vaarini peruja ja sekin on maalattu kalkkimaalilla 😀 Toivoisinkin vinkkejä helppohoitoisista viherkasveista, jotka eläisivät pidempään kuin muutaman viikon!

Tässä hieman kuulumisia ja kodin laittoa tämän vuoden puolelta, onneksi vuotta on paaaaljon vielä jäljellä kaikkiin uusiin sisustusinspiraatioihin!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.