VALIKKO
19.4.2019 13:28

Ilta kengurunkäpälien ja pilarisinikuusien kanssa

Sain kutsun liittyä mukaan Espoossa sijaitsevan GardenLivingin puutarhamyymälän avajaisiin viime keskiviikkona. Viime vuoden avajaisiin verrattuna nämä olivat aivan toisenlaiset: teemana oli behind the scenes eli saimme ulkomyymälän lisäksi nähdä suunnitelmia sekä ennen ja jälkeen-kuvat ensi maanantain Huvila ja huussi-jaksosta.

Kuultiin lisäksi tarinaa Olotar-piharakennuksista, joista itse perustajat Anne ja Jukka Laasonen olivat kertomassa. Tulevassa Huvila ja huussi-jaksossa laitetaan kuntoon ex-jääkiekkoilija Jere Lehtisen ja perheen mökkiä ja tapahtumassa olikin Lehtisen vaimo Jaana Lehtinen mukana kertomassa hieman jaksosta ja mökkipihan muutoksesta.

Tästäkin tulee melko kuvapainotteinen postaus, mutta ei anneta sen häiritä!

Upea maisemasuunnittelija Eva Wuite yhdessä Kivipiha Oy:stä tutun Teemu Luostarisen kanssa.

Ulkona myymälässä

Puutarhamyymälä kätkee sisäänsä pienen viherkeitaan. Erikoisuutena myymälässä ovat hieman erikoisemmat kasvit kuin mihin yleensä on totuttu. Erikoisuuksien lisäksi löytyy myös tuttuja kukkia sekä esimerkiksi ikisuosikki saniainen. Eri saniaislajit sekä erilaiset heinät tuntuvat olevan edelleen muodissa, mitä tulee pihan laittoon.

Saniaisia.

Heinät.

Ihastuin hirveästi tähän pilarisinikuuseen.

Toiseksi suosikiksi ylsi kääpiöhernesypressi.

Myös yrttejä löytyy myymälän valikoimasta.

Hopeaeukalyptus.

Lifestylemyymälä sisätiloissa

Ulkomyymälä on auki keväästä syksyyn, muuten Espoossa palvelee vihersisustamisen lifestylemyymälä. GardenLivingiltä saa tosiaan kasvien lisäksi maisema- ja pihasuunnittelun, puutarhureiden palvelut ja kukkakaupan.

Illassa kuultiin, kuinka mökkiä varten Wuite teki kymmenen suunnitelmaa, ennen kuin se oikea löytyi. Myös Pihakivi Oy:n kaverit kertoivat kohtaamistaan haasteista, kuten mitä löytyi tai ei löytynyt vanhan terassin alta. He kertoivat myös, kuinka muutostöissä sähköasentaja löysi kaapeleita, joista ei ollut mitään hajua mitä varten ne olivat tai mihin ne menevät. Kuulosti hyvinkin tutulta!

Sisätiloissa tutustumassa jakson behind the scenes-materiaaliin.

Jäi hirveästi harmittamaan, etten ostanut tätä sympaattista kengurunkäpälää.

Tyhjin käsin ei kuitenkaan tarvinnut kotiin tulla, sain mukaani tämän mahtavan kokoisen laventelin. Ruukku on Clas Ohlsonilta.

GardenLiving sijaitsee Espoon Mankkaalla osoitteessa Sinimäentie 6, jossa kannattaa ehdottomasti käydä jos olet siellä suunnilla. Samalla kannattaa tsekata Country White, sieltäkään en poistunut tyhjin käsin. Riviera Maison-keidas kun on.. Ja minä heikko 😀

Rentoa pääsiäistä kaikille, me ollaan tänä vuonna ihan vaan kotona 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.