VALIKKO
16.11.2019 15:42

Joulutunnelmaa etsimässä

Tänä vuonna kaamosmasennus iski päin näköä pahemmin kuin koskaan. Myös blogini ja instagramini ovat kärsineet, koska a) ei jaksa b) ei kiinnosta ja c) ei ole ollut aikaa. Myös sisäinen jouluintoilijani on ollut kadoksissa (tosin onneksi viime viikonloppuna sain hieman valoja ja muita koristeita laiteltua). Tästä syystä olin viime lauantaina enemmän kuin innoissani, koska tavattiin taas bloggaajien ja sisustusinstagrammaajien kanssa täällä Lahdessa, Millan putiikissa. Ensimmäisestä kerrasta ja Millan putiikista voit lukea lisää täältä.

Maanpäällinen joulutaivas

Tavattiin liikkeessä taas sulkemisajan jälkeen, mihin meille oli järjestetty ihania pikkusyötäviä sekä päästiin ihastelemaan juuri laitettua, Riviera Maisonin somistajien laittamaa joulutaivasta.

Joka vuosi Riviera Maisonin joulumallisto vain paranee. Ostin itse kaksi tyynynpäällistä, toinen Riviera Maisonin ja toinen Svaneforsin. Ostin lisäksi pienen koristeauton jouluista asetelmaa varten.

Ilta oli täynnä ihania naisia, naurua ja kuohuviiniä, puhumattakaan joulutunnelmasta. Vaikka ostokset jäivät pieniksi, sain kiinni kadonneesta jouluintoilijastani.

Olin tarkoituksella pysytellyt poissa liikkeestä ja nettisivuilta, että pääsisin vasta tapahtumassa ihastelemaan joulun tuotteita. Joulukoristeita olisin voinut ostaa kasapäin, mutta onneksi järki sanoi, että meillä on vintillä monta laatikkoa kuusenkoristeita.

Herkkutarjoilut.

Muutama erilainen joululahjavinkki

Koitin kovasti illasta etsiä inspiraatiota myös tämän joulun pikkumuistamisiin. Meidän joulu näyttää tänä vuonna käytännölliseltä tai henkilökohtaiselta, mitä tulee lahjoihin.

Lexingtonin ristinolla ja pelikortit.

Suklaakuulia löytyy kolmessa eri maussa.

Nicolas Valent tuotteet ovat varma valinta jokaiselle kotikokille.

Joulun tuntua myös kotiin

Jouluisten ostosten lisäksi Riviera Maison oli muistanut meitä pienellä joululahjalla. Kauniista joulupussista paljastui tuikkuastia ja rottinkinen alunen.

Siis mitään kynttilöihin liittyvää ei ikinä voi olla liikaa. Linkki tuotteeseen.

Linkki tuotteeseen.

Todella ihana ilta takana, joka lämmittää pitkälle talveen. Kotiin laitettuja joulufiilistelyjä en ole ehtinyt vielä kuvaamaan, mutta niistä tulee oma tekstinsä, kunhan saan kaikki paikoilleen. Kiitos vielä hirveästi mukavasta illasta Nannalle (@decorbynanna) ja Minnalle (@minnashome) jotka jaksoivat taas järjestää inspiroivan illan ja tietysti Millalle ja koko putiikin väelle (@millanputiikki), jotka meidät ottivat vastaan!

Kynttiläntäyteisiä iltoja kaikille!

Kommentit

  • Nimetön Katja

    Kauniita kuvia olet saanut otettua! Vähemmästäkin on joulutunnelma kadoksissa, kun katsoo miten harmaata ulkona on 🙂

     2
  • Millamaarit

    Voimia sinulle tähän harmauteen. Joulu on onneksi ensi vuonnakin.

     1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.