VALIKKO
17.2.2018 10:03

Keittiöpyyhkeestä tauluksi

Näin joku aika sitten kuvan, jossa Marimekon kangasta oli kehystetty seinälle tauluksi. Kuollaksenikaan en muista missä tämän näin, mutta sen jälkeen halusin vastaavaa tauluksi meidän seinälle! Sattumalta näin Vääksyssä sijaitsevan sisustus- ja lifestylemyymälän Zoom Designin Facebook-sivulla mainoksen Lexingtonin uudesta keittiöpyyhkeestä ja tajusin heti siinä olevan ainesta tauluksi meidän keittiöön.

Meiltä ei onneksi ole pitkä matka Vääksyyn (ainakin osan tuotteista muuten Zoom Design myös postittaa!), joten viime lauantaina matkasin käymään siellä. Hyvin lähellä oli etten päätynyt ostamaan koruja, tuoksukynttilöitä, pyyhkeitä, huopaa, kylpytakkia.. Onneksi äitini oli mukana toppuuttelemassa. Mutta Zoom Design on tosiaan hurmaava paikka, suosittelenkin käymään siellä jos sattuu Lahden suunnilla kulkemaan. Vajaa puoli tuntia taitaa Lahdesta olla ajoaika tuonne Vääksyyn ja autonkin saa (ilmaiseen) parkkiin heti liikkeen eteen.

Lexingtonia meiltä muuten löytyykin patalappujen ja -kintaiden muodossa ja ovat mielestäni oikein laadukkaita. Patalaputkin ovat käyneet läpi monta pesua eikä kangas ole haalistunut mihinkään. Haaveissa olisi hankkia Lexingtonin käsi- ja kylpypyyhkeitä (tosin väriä valitessa on tullut useaan otteeseen valinnan vaikeus..) sekä hieman astioita, lähinnä niitä ihania pieniä kulhoja herkuille.. 🙂

Kehykset ovat Ikean Ribbat koossa 50×70, kuten pyyhkeenkin koko on. Ripustin taulun meidän keittiön pöydän yläpuolelle seinäkellon viereen. Pyyhkeessä on kuvituksena ihanat green juice-ohjeet, jotka varmasti täytyy joskus testata. Sopii mainiosti meidän keittiöön, vaikka värityksenä onkin vihreä (väri, jota ei meillä muuten näe). Jos joskus kyllästynkin tuohon tauluun niin sitten tuo pääseekin ihan keittiöpyyhe-käyttöön.

Nyt kun olen päässyt tyhjien seinien täyttämisen makuun, niin seuraavana ostoslistalla onkin Lahti-aiheinen juliste meidän olohuoneeseen! Rentouttavaa viikonloppua kaikille 🙂

 

 

 

 

Kommentit

  • Kati

    Oi tuohan on tosi ihana… Harmi kun meillä ei ole tyhjiä seinäpintoja:))

     1
  • Essi

    Kai teillä jossain joku nurkka on.. 😉

     1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.