VALIKKO
19.5.2018 18:14

Kesäkeidas + muita pihajuttuja

Viime kerralla kerroinkin meidän alkavasta kesäterassi (kutsun itse sitä kesäkeitaaksi) projektista, joka sai alkunsa helatorstaina suunnittelemalla, perjantaina hakemalla tavarat ja aloittamalla ja lauantai-iltana se olikin jo valmis!

Oltiin anopin kanssa valvojien roolissa ja maisteltiin hieman Glöetin sparkling sangriaa, oli muuten erittäin makoisaa.

Saatoin ajoittain näyttää hivenen huolestuneelta, että mitäköhän tästä tulee ja onko lopputulos mieluinen..

Jos kuva ei vielä kerro niin olen enemmän kuin tyytyväinen! Sunnuntaina lähdettiin metsästämään puutarhakalusteita ja löydettiinkin sohva + ruokailusarja Askosta. Paviljonkihan me ostettiin ensimmäisenä syksynä, mutta nyt se vasta pääsi paketista ulos 😀 Aurinkotuolit ovat Ecofurnin, juuri ne jotka jäivät Pihapiiri-messuilla hieman kaivelemaan. Kuvasta puuttuu saman sarjan rahi/apupöytä, jonka löysin Sotkasta tarjouksessa. Täytyy grilli vielä siirtää tuohon terassille ja laittaa tuonne reunaan kivoja kasveja niin se on siinä.

Hieman jännitti tästä lähtökohdasta lähteä kasaamaan noita tuoleja, mutta ne olivatkin erittäin helpot kasata. Nämä Ecofurnin tuolit ovat erittäin mukavat myös istua. Haaveilenkin, että hankkisimme noita joskus muutaman lisää.. 🙂

Tällä viikolla olisi töiden jälkeen ollut vaikka mitä tehtävää, mutta kylmän viileästi otin hetken itselleni ja nautin aurinosta, ihan oikeasta kirjasta ja jäätelöstä meidän upouudella kesäkeitaalla.

Aurinkokennovaloja ja pientä vihreää

Olen innokas aurinkokennovalojen käyttäjä ja heti huhtikuun lopussa kaivankin valot varastosta esiin. Osa ketjuista pääsi käyttöön tuohon paviljongin reunaan roikkumaan sekä lyhtymallisia laitoin terassille.

Talvella meidän portinpielessä roikkui näistä koukuista lyhdyt ja ajattelin ensin laittavani näihin nyt pienet kesäkukka-amppelit. Löysin kuitenkin sattumalta Tokmannilta näin kauniin lasipurkkilyhdyn ja ostinkin niitä sitten kaksi molempiin koukkuihin.

Innostuin myös viime keväänä hankkimani padan täyttämään taas kukilla, siinä on nyt lemppariani hopealehteä, muutama orvokki, yksi lumihiutale ja kaksi minkä nimeä en enää muista.. 😀

Bonuksena haluan esitellä vielä kirppislöytöni, jonka maalasin viimeisillä rippeillä harmaata kalkkimaalisprayta.

Meillä oli aikaisemmin sellainen Ikean perus talouspaperiteline, mutta heti kun näin tämän tukevan punaisen kirppiksellä, sain ajatuksen että siitä tulee harmaa. Ja se on ihana! Sopii meidän keittiöön kuin nakutettu.

Huomenna meillä onkin luvassa reissu Vantaan Jumboon sekä Porvooseen, toivotaan että ilmat hellisivät! Olisi ihana päästä Porvoon jokirantaan terassille.. 🙂 Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

 

Kommentit

 • Aurinkotyttö

  Ihana terassi ja keidas alkavaan kesäkauteen. Osaat kyllä hienosti tehdä ”vanhasta” uutta.

   3
  • Essi

   Kiitos! Olen hyvät opit saanut vanhemmiltani 🙂

    1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.