VALIKKO
16.2.2019 16:48

Kevätfiilistelyä Vallilan seurassa

Viime keskiviikkona suuntasin töiden jälkeen kohti Helsingin Punavuorta ja Vallilan Kevätkoti 2019-tilaisuutta. Kaunis yksityiskoti oli somistettu Vallilan uutuuskuoseilla, Iisa esiintyi olohuoneessa ja maistelimme lisäksi Kaffa Roasteryn kahvia ja teetä (ja tietysti paikan päällä paistettua pullaa).

Kuosien ja värien loistoa

Vallilan SS19 teemana on Escape – kohti vapautta. Siinä ammennetaan voimaa uudistumisesta, haaveiden heräämisestä sekä irrottautumisesta matkalle kohti ennen kokematonta. Lumoavat ja rohkeat värit, aistikkaat hetket, vanhasta vapautuminen ja uskallus kokeilla uutta ovat kokoelmassa avainasemassa. Vallilan suunnittelijat ovatkin hakeneet luomisvoimaa Meksikosta ja se näkyy kuoseissa. Vallilan suunnitelijoista tapahtumassa mukana olivat muun muassa Matleena Issakainen sekä Riina Kuikka.

Paratiisi.

Lupiini.

Ahomaa.

Hillitympään makuun

Uutuuksista löytyy myös hillitympään makuun värejä ja kuoseja.

Serafina.

Kankuri.

Glamour.

Myös kylpyhuone ja keittiö pukeutuvat kevääseen

Rakastuin näihin mangopuisiin kulhoihin ja lokerikkoihin.

Kerttu-astiasarjaa.

Klassikon paluu

Verhoissa näkyvä Howard Smithin Dixie-painokuosi tekee taiteilijan 90-vuotisjuhlan kunniaksi paluun mustavalkoisena sekä valko-harmaana. Kuosi on alunperin 70-luvulta mutta ajattomana sopii tähänkin päivään. Normaalisti en ole täysin mustavalkoisen ystävä, mutta johonkin tässä ihastuin.

Jotain pientä kotiin

Tapahtuma kun oli jonkun kotona ja kengät piti ottaa pois, saimme valita korista tossut jalkaamme. Saimme viedä nämä mukanamme kotiin mikä ilahdutti tälläistä vanhan talon asujaa, lattiat kun tuppaavat olemaan hieman kylmät niin tossuja ja villasukkia ei meillä voi olla ikinä liikaa.

Kuosien ja värien ystävänä valitsin nämä.

Lisäksi kassista paljastui kaksi Varvikko-kuosin kulhoa.

Hieman kuvapainotteinen postaus mutta puhukoot ne nyt puolestaan. Kuvissa toki ainoastaan murto-osa uutuuksia, lisää voi ihastella Vallilan verkkokaupassa tai merkin myymälöissä. Todella kiva tilaisuus, kiitos vielä Vallilalle että sain olla mukana!

Nyt hipsin saunan kautta laittautumaan nätiksi, saan nähdä parhaan ystäväni pitkästä aikaa tänään!

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille, kevät on pian täällä 🙂

 

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.