VALIKKO
16.4.2018 20:03

Kierrätetyn ruukun uusi elämä

Kaupallinen yhteistyö: Pintyplus Finland

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enempi huomaan kierrättäväni tavaroita. Esimerkiksi juurikin tämä ruukku. Vaarin peruja ja näitähän oli siis ihan hirveästi. Osan äiti säästi itselleen, osa meni suoraan roskiin (todella rikkinäisiä huom!) ja osan minä pelastin. Vaikka väritys alunperin on mielestäni melko kamala ja ikä näkyi jo kukkaruukussa, niin ulkomuoto muuten oli mielestäni kovin sympaattinen. Plus koko oli normaaliruukkua hieman isompi.

Ei ole mitään mitä Pintyplus ei pelastaisi

Ja kuinka ollakkaan, yllätyksekseni Kevätmessuilla esittelivät tuotteitaan myös Pintyplus, ja eihän sieltä voinut kotiin tyhjinkäsin lähteä! Sain kotiin kokeiltavaksi kalkkimaalisprayn sävyssä ”Rose garden” sekä uutuustuotteesta kalkkimaalikynästä muutaman eri sävyn.

Kuvassa sävyt Silver (CPM-16), Marron glace (CPM-13) ja Strawberry boho (CPM-04). Nämä kynät eivät ole Pintyplussan valmistamia, vaan La Pajaritan. Tuleeko kenellekään yllätyksenä, että tykästyin näihinkin ihan hirveästi! Näillä voi siis kirjoittaa tai piirtää kaikille pinnoille, löytyy 16 eri sävyä ja mikä parasta tälläiselle hajuherkälle: nämä ovat tuoksuttomia.

Sain myös testiin sävyt Mint (CPM-09), Violet (CPM-05) ja Blue horizon (CPM-08). Näistä en tajunnut ottaa kuvaa, koska en ole vielä testannut näitä sävyjä.

Mutta palatakseni ruukkuun, maalasin sen tuolla Rose garden-sävyllä sekä aikaisemmalla lempparillani Ash greyllä (josta olen puhunut ennenkin ja siis sitä on edelleen jäljellä!). Koska en ole teippauksen ammattilainen, värien raja meni hieman pieleen joten sain ajatuksen käsitellä rajan tuolla kalkkimaalikynällä, hopean värisenä.

Tuota hopeareunaa oli hivenen vaikea saada kuvattua, mutta ehkä tästä saa osviittaa. Taas sain huomata sen, että kalkkimaali pelastaa tavaran kuin tavaran! Sain myös vinkin, että näillä voi maalata lisäksi kynttilöitä, ilman että se palaessa mitenkään käryäisi.

Lopputulos

TADAA! Niin suloinen ja ihana kesäruukkuni. Koitin toisena messupäivänä metsästää tähän jotain ihanaa kukkaa tai kasvia mutta en löytänyt. Löysin itseni kuitenkin Pintyplussan pisteeltä shoppailemasta.. Ostin vielä lisäksi kalkkimaalikynän kultaisena sekä kalkkimaalisprayn sävyssä ”Glamour red”. Näillä tuunattava kohde on vielä hakusessa, mutta en malta odottaa, että pääsen taas maalailemaan ja testaamaan noita muita sävyjä, sekä sprayssa että kynässä!

Tässä vielä kuva hieman rypistyneestä ohjeesta. Kuten aikaisemmin hehkutin, yksi syy miksi rakastan Pintyplussan kalkkimaaleja, on tuo nopea kuivumisaika. Siis vartti ja voit maalata päälle tai ottaa tavaran käyttöön! Sopii niiiiin hyvin meille hätähousuille 😀

Pintyplussan sivuilta löytyy lista jälleenmyyjistä ja totta kai suosikkisisustusmyymälälle voi vinkata, että rupeaisivat jälleenmyyjiksi 😉 Pintyplussan löytää myös Facebookista sekä Instagramista nimellä pintyplusfinland. Kannattaa ehdottomasti laittaa seurantaan, jos yhtään kalkkimaalit kiinnostavat! Itse olen merkkiin niin tykästynyt etten enää muiden valmistajien tuotteita ostakaan. Eikä tämä kalkkimaalirakkaus ole edelleenkään hiipumassa…

Kommentit

 • tarja

  Hei, upeaa jälkeä ja kiitos kalkkimaali vinkistä. Varmasti otan käyttöön.

   1
  • Essi

   Kiitos kommentista, kerro sitten kuinka kävi!

    0
 • Kati

  Mä en ole ehtinyt vielä testaamaan, mutta pikaisesti kyllä yritän päästä suihkimaan! Tosta ruukusta tuli niin syötävän suloinen, että äkkiä pink kiss neilikat nyt siihen;)

   1
  • Essi

   Sulta varmaan löytynee ylimääräisiä neilikoita.. 😉

    0
 • Anni

  Ihanan pirteä lopputulos!

   1
  • Essi

   Kiitos! Ei tuo ruukku sisälle pääse käyttöön mutta kesäksi ulos 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.