VALIKKO
7.2.2018 17:55

Kynttilänjalkojen uusi ilme

Ostin viime syksynä Granitista kaksi eri korkuista betonista(?) kynttilänjalkaa. Tykästyin niihin siksi, että niihin sopii toiselle puolelle kruunukynttilät ja toiselle puolelle tuikut. En kuitenkaan saanut niitä sopimaan meille mihinkään niiden värin (tai sen puutteen) vuoksi. Viime viikolla sain neronleimauksen etsiessäni kirppikselle myytävää. Maalaan ne kynttilänjalat kalkkimaalilla! Viimeksi ostamani Pintyplussan kalkkimaalispray on ollut niin riittoisaa, että sitä riitti vielä tähänkin projektiin (ja edelleen jäi vähän).

Tässä tosiaan toinen kynttilänjalka ennen projektia, väri oli tuollainen beige/hiekka alunperin.

Ja uuden värin saaneena, sopivat niin paljon paremmin meille! Kalkkimaalin väri on tosiaan harmaa nimeltä ”Ash grey” ja on tosiaan kunnolla harmaa, niinkuin aiemmin mainitsinkin niin jopa vähän betoninen. Tykkään tykkään tykkään! Ja taas oli niin ihanaa, kun kynttilänjalat oli noin vartissa kuivat ja sai ne heti käyttöön.

Tulppaanikauden alku

Ja tosiaan aihetta sivuten vielä sen verran, että olen aloittanut virallisesti tulppaanikauden! Ne ovat ehdottomasti lempikukkiani eivät pelkästään edullisuuden, vaan myös kestävyyden takia. Luin Katinkanssa-blogista, että meidän lähiprismaan oli tullut myyntiin eukalyptuksen oksia, joten olin pakotettu ostamaan niitä tulppaanien kaveriksi.

Heitin juuri viikon vanhat tulppaanit roskiin, mutta oksat ovat edelleen hyvissä voimissa! Aion seuraavalla kauppareissulla ostaa niille taas tulppaaneja kaveriksi 🙂 Olivat tosin tuossa olohuoneen pöydällä hieman tiellä televisiota katsoessa niin siirtyivät keittiön pöydälle.

 

Muuta arkea

Mulla alkoi tosiaan uusi työ tällä viikolla, mikä tarkoittaa sitä, että nukkumassa on oltava joka ilta yhdeksältä, koska aamulla auton on starttava viimeistään 5:30. Melko brutaalia tälläiselle, joka tykkää nukkua, eikä ole aamuihminen, mutta kumman helposti on toistaiseksi onnistunut. Johtunee siitä, että nukkumattia ei ole kauheasti tarvinnut illalla odottaa 😀 Jätin taakse tosiaan 4 vuotta kestäneen myyjän/asiakaspalvelijan uran ja lähdin juurilleni sähköasentajaksi. Lohjenneilta kynsiltä eikä mustelmilta ole vältytty ja kroppa on pitkästä aikaa todella kovilla, mutta voi vitsi että oon nauttinut kaapeleiden vetämisestä, pistorasioiden kytkemisestä ja lattialämmitysten virittämisestä! Muita naisia ei työmaalla ylläri ylläri ole, mutta hyvin olen pärjännyt. Ja pakko sanoa, että on ihanaa olla joka päivä viimeistään viideltä kotona ja joka viikonloppu on vapaa. Myyjän työ oli muuten mukavaa mutten juurikaan välittänyt ilta- tai viikonloppuvuoroista. Jos haluatte joskus kuulla miten päädyin sähkäriksi tai millaista on harvana naisena olla alalla niin kerron kyllä mielelläni! Voin kertoa myös lisää kalkkimaalien ihmeellisestä maailmasta 😀

Mukavaa loppuviikkoa kaikille, pian on jo viikonloppu!

Kommentit

  • Essi

   Joo oon kyllä tyytyväinen et tajusin maalata ne, ois saattanut harmittaa myyminen.. 🙂

    0
 • Liisa

  Myös minun silmääni uusi väri on upea. Mukavaa viikonloppua!

   1
  • Essi

   Mukava kuulla että onnistuin! Oon tolla samalla värillä maalannut tosiaan lisäksi maljakon ja yhden ruukun, niistäkin tuli hienot. Hyvää viikonloppua myös sinne 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.