VALIKKO
29.4.2018 09:04

Lahden Pihapiiri-messut

Kaupallinen yhteistyö: Lahden Messukeskus

Perjantaina täällä Lahdessa aukesi Pihapiiri-messut, jotka kestävät vielä tämän sunnuntain. Pääsin itse käymään eilen kyseisillä messuilla ja taas olen inspiroitunut! Sormet syyhyävät päästä kodin- ja pihanlaittohommiin, jotain pieniä ostoksiakin tein messuilta. Tiivistetysti Pihapiirissä on kyse samasta kuin Helsingin Kevätmessuista, ainoastaan pienemmässä koossa. Tarjolla on kukkia, kasveja, piharakennuksia, pientä sisustustavaraa, pihakoneita sekä erilaisia palveluita liittyen pihaan.

Messut kuvina

Messuillahan olisi riittänyt kauheasti kuvattavaa, mutta tässä mielestäni parhaimmat (ja hauskimmat) palat.

Messujen Ideapihat-osio oli kovinkin vihreä ja puinen, jos näin voi sanoa. Jos asuisimme yhtään syrjemmässä, harkitsisin omaankin pihaan tuollaista pölkkyaitaa. Mielestäni Lahden nuorisopajat olivat tehneet tuonne noita erinäköisiä teoksia, tuo pieni peltinen mies oli lempparini.

Mielestäni nämä Nukerin laukut ovat vaan niin suloisia, kesäkassina menisi ihanasti!

Nämäkin olivat Lahden nuorisopajojen pop up-storesta. Hieman jäi harmittamaan, etten ostanut tuota pillikranssia. Ja nuo roikkuvat kukka-alustat! Niin ihanat! Tämmöiset käyvät mielestäni sekä sisälle että ulos.

Toisella puolella Hollolaa (Lahden kyljessä) sijaitsee Tilamyymälä Pioni ja piironki, joka myy kaikkea niin kaunista kotiin! Lisäksi heiltä löytyy tilan omia tuotteita. Kerran olen käynyt tuolla myymälässä, mutta aion tänä kesänä mennä toisen kerran. Jos olet ohikulkumatkalla ja päätät pysähtyä täällä, myymälästä löytyy myös ihana pieni kahvila 🙂

HUONEettRUMilla ei osasto pettänyt tälläkään kertaa! Tuo sammakkosuihkulähde oli niin sympaattinen 🙂 Olen viime Habitaresta asti himoinnut Living with airplants-kirjaa, mutten vieläkään ostanut sitä..

Eri värien loistoa messuilla riitti kukkien muodossa.

Tykästyin kauheasti Garden Lights puutarhavalaisimien osaston esillepanoon.

Kevään kaunein terassi-näyttelyssä oli sekä hauskasti käytetty vanhoja auton renkaita että sisustettu yksinkertaisesti ja kauniisti.

Olin näääin lähellä kotiuttaa meille nämä pihatuolit.. No, sinne jäivät 🙁

Messuostot

Kotiutin meille kaksi yrttiä, ruohosipulin ja härkäpavun, melko jännittävää! Lisäksi tietysti kimpun kukkia, mutta paras löytö oli kierrätyskeskuksen osastolta tuo huopa! Ostin meille myös uudet, suloiset pyyhenipsut Kuusipohjalta 🙂

Kaiken kaikkiaan todella ihanat messut taas, ensi vuonna aion ostaa kaiken mikä kiinnostaa.. Niin ei jää harmittamaan 😉 Nyt lupaan pitää messupostauksista taukoa ja kirjoitella aiiivan muista jutuista! Aurinkoista (ja toivottavasti lämmintä) sunnuntaita 🙂

Kommentit

 • Kati

  Oli kyllä kertakaikkiaan hyvät messut, positiivinen ylläri:) No nythän sulla on sekä pillikranssi että kirja:))

   1
  • Essi

   No pian on, kiitos;) ja aurinkotuolit kanssa 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.