VALIKKO
26.6.2018 20:10

Meillä kotona, osa 1

Heissan! Olen varmaan muutamaan otteeseen kirjoittanut miltä meillä näyttää, mutta nyt näette ihan kuvin. Aloitan yläkerrasta, koska alakerrassa on hieman keskeneräistä, kaikinpuolin.

Makuuhuone

Meillä vallitsee pitkin taloa samansävyinen väriteema, poikkeuksena yläkerta, jossa verhoissa on väriä. Hurjaa 😀

Makkarin huonekalut on aikalailla kierrätettyjä. Yöpöydät ja sängyn runko ovat tosiaan vanhemmiltani. Ostin juuri Ikeasta hyllyn tuohon sängyn päädyn yläpuolelle, vielä pitäisi saada aikaiseksi kiinnittää se siihen.

Vaarini peruja oleva vanha koulutuoli toimii kukkajakkarana. Sekä jättikasvi että takana näkyvä mäntylipasto ovat myös vanhemmiltani. Vanhemmillani on kuva isästäni muutaman vuoden ikäisenä istumassa juuri tuolla samalla koulutuolilla 🙂 Toinen samanlainen meillä on alakerrassa, että voi se olla se toinenkin tuoli jolla isä istuu..

Verhot ovat Rustasta, rakastuin niihin heti! Vielä onnellisemmaksi tulin kun Clas Ohlsonilta löytyi samaa väriä nuo valopallot. Ihana taulu on K-Raudasta. Muutama vuosi sitten vaarini kuoli ennen joulua. Hänen antamillaan joululahjarahoilla ostin tuon Eero Aarnion Puppyn ja nimesin sen vaarini mukaan 🙂 Pieni matto on ystävältä saatu joululahja.

Muistaakseni tämä on vilahtanut kerran aiemminkin täällä. Eli vaarini vanhasta kirjahyllystä muokattu lakanoiden säilytin. Eero Aarnion Bottle of light-valaisimen mieheni osti minulle, kun olin viettänyt harvinaisen surkean maanantain, bluetooth-kaiutin sekä LP-soitin on Clas Ohlsonilta.

Sänky jää siis tuohon vasemmalle ja vaaterekin oikealla puolella on pieni vaatehuone. Rekissä on aina sen hetkiset lempivaatteet ja useiten käytetyt laukut tuossa alla.

Vaatehuoneen ovea vastapäätä on seinällä peili ja puolet talon villasukista. Vanha talo kun on niin käytännössä villasukkia pidetään ympäri vuoden eikä niitä voi olla koskaan liikaa. Ihana paperipussi on tilattu Parolan asemalta.

Talon myyjä jätti meille tuon lasivitriinin sekä laatikoston. OMAshopista tilattu Estique organizer pääsi seinälle viime viikonloppuna ja toimii kaulakorutelineenä. Valokuvassa olen itse 1-vuotiaana tuon kyseisen pupun kanssa 🙂

Välitila ja portaikko

Makkarin lisäksi yläkerrassa on ullakko sekä välitila 😀

Rappusten yläpäästä kuvattua. Välitilassa on siis lukunurkkaus eli tuo divaani, kirja/elokuvahyllyt ja pieni kotitoimisto.

Nämäkin verhot ovat Rustasta. Kovin kesäiset, mutta olen pitänyt niitä ympäri vuoden.

Portaikon molemmin puolin on meidän valokuvaseinät. Lisäksi tauluhyllyillä on muita rakkaita kuvia tai hauskoja esineitä.

Koitan saada lähiaikoina alakerran kuntoon ja esittelen senkin teille 🙂 Mutta miltäs muuten näytti? Itse tykkään meidän kodista valtavasti, sopiva sekoitus uutta ja vanhaa.

Ihanaa kesäkuun loppua, kommenttejanne odotellessa! 🙂

 

 

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.